RoomSketcher

Høj kvalitet til både tryk og web

Lige meget om markedsføring foregår digitalt eller i form af printet materiale er det visuelle indtryk en afgørende faktor, når det handler om at lokke potentielle købere til. Med RoomSketcher får du plantegninger i høj opløsning og 3D-visualiseringer, som egner sig perfekt til markedsføring af alle former for boliger.

Høj kvalitet til både tryk og web
  • 2D- og 3D-plantegninger af høj kvalitet
  • 3D-visualiseringer i høj opløsning
  • Perfekt til både tryk og web

” Jeg bruger RoomSketcher til alle mine 3D-illustrationer, og disse står alene for næsten 30% af mine årlige indtægter som professionel boligfotograf. ”
Kay Myrstrand, boligfotograf

Plantegninger af høj kvalitet

Med RoomSketcher kan du let lave tydelige og illustrative plantegninger i 2D i de farver, du ønsker. Du kan også lave 3D-tegninger, som viser farver, strukturer og materialevalg. Når du er færdig med din plantegning, downloader du den i et filformat, som passer til professionel markedsføring af boliger på hjemmesider, digitale præsentationer og i trykt format.

RoomSketcher 2D & 3D plantegninger

Match plantegningen med din grafiske profil

Vil du have flotte plantegninger, som matcher din virksomheds grafiske profil? Når du bliver kunde hos RoomSketcher, kan vi hjælpe dig med at lave en plantegningsprofil. På den måde sikrer du, at dit logo, farver og andre grafiske elementer går hånd i hånd med dit brand.

Læs mere om plantegningsprofiler →

Altid tilgængeligt i plantegningsarkivet

Med RoomSketchers skybaserede plantegningsarkiv kan du når som helst tilgå alle dine plantegninger – både ældre og igangværende projekter. Hvis du skal markedsføre eller sælge en bolig igen, kan du ganske let downloade plantegningerne, som du brugte sidste gang.

Læs mere om plantegningsarkivet →

Detta får du med RoomSketcher:

Arbejder du hos en ejendomsmægler?

Kontakt vores plantegningseksperter for at snakke om den bedste løsning for dig. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

” RoomSketcher er en fin virksomhed at samarbejde med, og vi anbefaler dem på det kraftigste. ”
Dean Perkins – salgschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER