RoomSketcher

Sælge Bolig

Har du en ejendom til salg? Sørg for at medtage plantegninger i din markedsføring! Med det er det nemt at skabe sjove, engagerende og interaktive planer, og sørg for at din ejendom til salg ligger øverst på alles liste.

Property-For-Sale
  • Avanceret online markedsføring
  • Vis boligens virkelige potentiale
  • Engagerende og interaktive boligpræsentationer

” Dette program er et godt værktøj … let at bruge og intuitivt … du behøver ikke at læse mange instruktioner før du kommer i gang. ”
Bob Meldrum, Storbritannien

Lad din ejendom skille sig ud!

Du ønsker at markedsføre din bolig på den bedst mulige måde for at få folk til at se boligens fulde potentiale. Folk søger efter boliger online. Det er særdeleshed nyttigt, hvis du sætter en feriebolig til salg, eller en bolig til folk der overvejer at flytte, så de kan få et virtuelt kik, en bolig der trænger til renovering, eller hvis du blot ønsker at skille din bolig ud fra de andre huse på listen.

Med RoomSketcher får du traditionelle plantegninger i 2D og 3D, som kan printes ud og bruges på internettet. I tillæg får potentielle huskøbere mulighed for at se en bestemt bolig og møblere den med tusindvis af mærkevaremøbler. Når de har givet boligen deres personlige præg, kan de tage en virtuel 3D gennemgang og virkelig få set boligens potentiale. Brugere synes, at onlineløsninger er underholdende, engagerende og brugervenlige, hvilket betyder, at du kan skabe en spændende online oplevelse for de besøgende, der ser på din bolig.

Kom et skridt foran – skil din bolig ud fra de andres!

Professionel plantegning

Høj opløsning 2D og 3D Plantegninger er en vigtig del af ejendomsmarkedsføring. Vis potentielle købere udformningen af din ejendom til salg, både som en simpel 2D-plantegning og som en stilfuld 3D-plantegning indrettet som et hjem.

RoomSketcher-2D-3D-Floor-Plans

RoomSketcher 360

Alle ønsker at præsentere deres ejendom til salg, så folk virkelig kan opleve, hvordan det skal stå lige inde i lokalet. Nå nu kan du! Med RoomSketcher 360 får potentielle købere en interaktiv følelse for ejendommen.

RoomSketcher-360

Live 3D Plantegninger

Når du markedsfører en ejendom til salg, vil du præsentere det, så folk virkelig kan opleve, hvordan det skal stå lige inde i lokalet. Nå nu kan du! Med Live 3D Floor Plans får potentielle købere en interaktiv følelse for ejendommen. Potentielle boligkøbere kan tage en virtuel rundvisning i ejendommen og personliggøre grundplanen online. Fantastisk til at give en cool, interaktiv oplevelse.

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Lær mere

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Tak RoomSketcher. Produktet er enkelt og nemt at bruge selv for en person, der ikke er computerkundig. ”
Mike, Boligejer, Sverige

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma