Gå til indholdet

Velkommen til RoomSketcher

RoomSketcher er en innovativ teknologivirksomhed, der leverer software til plantegninger og indretningsdesign, som er let at bruge og ekstremt effektivt.

Trond Bergquist

Hej, mit navn er Trond og jeg er administrerende direktør for RoomSketcher. Jeg er begejstret for at se så mange af jer slutte sig til vores fællesskab af plantegnings- og indretningsentusiaster.

RoomSketcher-appen er et brugervenligt værktøj til plantegninger og indretningsdesign, som lader dig lave plantegninger, indrette og dekorere dem og skabe imponerende 3D-visualiseringer.

Slut dig til tusindvis af ejendomsmæglere, indretningsentusiaster, boligejere og mange flere, der bruger RoomSketcher hver dag til at styrke deres behov for plantegninger og indretningsdesign.

Hjem Design Idéer av køkkenø med bar og siddepladser

RoomSketcher begyndte under vandet

RoomSketcher blev grundlagt i 2007 som et biprodukt hos en virksomhed, der skaber state-of-the-art 3D-visualiseringer til den undersøiske olieindustri. Den samme teknologi, som bruges til at visualisere store olieplatforme under vand, blev anvendt til at visualisere boliger og ejendomme indvendigt. Visionen, som vi forbliver tro mod den dag i dag, var, at alle skulle kunne visualisere deres hjem, online.

Vores innovation ligger i vores unikke One Source-platform. Når først plantegningen ligger i vores system, er alle vores førsteklasses output-muligheder lige ved hånden. Opret professionelle 2D- og 3D-plantegninger, og visualiser med Live 3D, 3D-fotos og 360-graders visninger.

RoomSketcher er privatejet og er støttet af Argentum og holdingselskabet Torrey Pines AS. Grundlæggerne og jeg er alle veteraner fra software- og 3D-visualiseringsindustrien.

RoomSketcher Rotation 3D-plantegning

Tusindvis af glade kunder og brugere

I dag er vi stolte over at kunne sige, at vi har mere end fem millioner brugere og kunder fra mere end 170 forskellige lande. Indtil nu er mere end 7 millioner projekter blevet oprettet ved hjælp af RoomSketcher-app’en. Tusindvis af små, mellemstore og store virksomheder, mæglere, forhandlere, designere og entreprenører har valgt at samarbejde med RoomSketcher. Dette er langt ud over hvad vi havde fantasi til at forestille os, da vi startede.

Så bliv en del af at bruge hvad, vi synes, er det bedste værktøj på markedet til plantegninger og indretningsdesign!

Anmeldelser og udtalelser om RoomSketcher

Anmeldelser og udtalelser 

Læs hvad vores kunder siger om os.

Kontakt oss

Kontakt os

Har du et spørgsmål? Kontakt os venligst.

Klar til at prøve RoomSketcher?