RoomSketcher

Om RoomSketcher

Hej, mit navn er Trond og jeg er administrerende direktør for RoomSketcher.
RoomSketcher har lavet en online plantegning og indretningsprogram, der lader dig oprette plantegninger, indrette og dekorere dem og visualisere dit hjem i imponerende 3D.

Der er tusindvis af husejere, indretningsarkitekter, de der arbejder i fast ejendom, og mange flere, der bruger RoomSketcher hver dag for deres plantegning og indretningsbehov.

Trond

RoomSketcher startede under vand

RoomSketcher startede næsten 10 år siden som et spin-off fra en virksomhed der skaber state-of-the-art 3D visualiseringer for sub-sea olieindustri. Den samme teknologi der bruges til at visualisere store boreplatforme under vand blev anvendt til at visualisere det indre af boliger og ejendomme. Visionen, som vi forblive tro mod den dag i dag var, at alle skal kunne visualisere deres hjem, online.

Vores nytænkning er den unikke One Source Platform. Når plantegningen er lagt ind i vores system, er alle vores produkter og muligheder umiddelbart tilgængelig for dig. Lav 2D og 3D Plantegninger, Live 3D Plantegninger, 3D Billeder og 360 Visninger. Let at lave – og meget imponerende resultat.

RoomSketcher er privatejet og understøttes af risikokapitalfirmaet Viking Ventures og holdingselskabet Torrey Pines AS. Grundlæggerne, vores vigtigste investorer og mig selv, er veteraner inden for software- og 3D visualiseringsindustrien.

Tusindvis af glade kunder og brugere

I dag er vi stolte af at sige, at vi har mere end en million brugere og kunder, der kommer fra mere end 178 lande. Der er oprettet mere end 2 millioner projekter ved hjælp RoomSketcher. Tusindvis af små, mellemstore og store virksomheder, forhandlere, designere og entreprenører har valgt RoomSketcher som deres plantegning og indretningsprogram. Det er langt ud over vores fantasi for 10 år siden.

Så slutt dig til os, for at bruge det vi mener er det bedste plantegning og inredningsprogramet på markedet!

Happy Designing!

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge nogen penge. Opgrader til flere funktioner – det er så nemt!

“Fantastisk værktøj! En fornøjelse at bruge.”
Sverre Johnsen, Boligejer

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma