RoomSketcher

Velkommen til RoomSketcher!

Hej, jeg hedder Trond, og jeg er RoomSketchers administrerende direktør.

RoomSketcher er en online løsning, hvor du kan lave plantegninger og skabe imponerende 3D visualiseringer af din bolig.

Der er flere tusinde private husejere, indretningsarkitekter og ejendomsmæglere med flere, som bruger RoomSketcher hver dag i forbindelse med deres daglige arbejde. Jeg håber, at du også kan bruge det i din dagligdag.

Trond

RoomSketcher startede under vandet

RoomSketcher blev stiftet i 2007, som en knopskydning fra en virksomhed, der oprindeligt lavede avancerede 3D visualiseringer for olieindustrien. Det er den samme teknik, som bliver anvendt til at visualisere store olieplatforme, som nu udnyttes til at visualisere boliger og ejendomme set indefra. Visionen var den samme dengang som nu, nemlig at enhver skulle have mulighed for at visualisere deres hjem ved hjælp af en online løsning.

Vores innovative One Source-platform er helt unik. Så snart plantegningen findes i vores system, har du adgang til alle vores premium-funktioner. Du kan lave 2D planløsninger og 3D plantegninger i høj opløsning samt skabe Live 3D plantegninger, flotte 3D billeder og 360 graders visninger.

Vi er i konstant udvikling, og vi stræber efter at give dig den bedst mulige brugeroplevelse, så du kan skabe gode, troværdige plan- og indretningsløsninger.

RoomSketcher er privatejet, men har venture-selskabet Viking Ventures og holdingselskabet Torrey Pines A/S i ryggen. Både virksomhedens grundlæggere og jeg selv har flere års erfaring inden for softwareområdet og 3D-visualiseringsbranchen.

Tusindvis af tilfredse kunder og brugere

Vi er stolte af at kunne sige, at vi har mere end fem millioner kunder og brugere fra over 180 lande. Indtil nu er der udviklet flere end 7 millioner projekter ved hjælp af RoomSketcher. Tusindvis små, mellemstore og store virksomheder, mæglere og entreprenører har valgt at anvende RoomSketcher til at udarbejde visuelle plan- og indretningsløsninger. Det er langt flere, end vi havde forestillet os for 10 år siden, da vi startede det hele.

Derfor håber jeg, at du også har lyst til at afprøve, hvad vi synes, er den bedste løsning på markedet til at lave indretnings- og plantegninger.

Så sätt igång du också, och börja använda vad vi tycker är det bästa programmet på marknaden för att skapa planlösningar och inredning!

Sådan fungerer det

Kom i gang – uden bindinger

Du kan afprøve de fleste af vores funktioner inklusive vores RoomSketcher App helt gratis. Derefter kan du opgradere, hvis du har brug for flere funktioner – det er let og ligetil.

“Fantastisk værktøj! En fornøjelse at bruge.”
Sverre Johnsen, Boligejer

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER