Gå til indholdet

Anmeldelser og udtalelser

RoomSketcher-App’en er elsket af fagfolk og husejere over hele verden. Her er hvad nogle af dem har at sige.


Lisa Shearer

Lisa Shearer

"Jeg har brugt RoomSketcher i over 2 år nu til min design- og ombygningsvirksomhed. Det har været nemt at navigere i og hjælpsomt til at vise mine kunder, hvilket potentiale deres bolig kan have både med 2D- og 3D-plantegningerne og at kunne gå gennem deres rum med den virtuelle 3D-mulighed. Hvis jeg nogensinde har problemer med app’en, har de været meget lydhøre over for at løse eventuelle problemer. Jeg har også brugt muligheden til at bestille plantegninger, som jeg indsender og som kommer tilbage til mig inden for dags tid. Jeg glæder mig til mange flere års arbejde med RoomSketcher."

Interiørdesigner, Shearer Designs

Matyas Frydrych

Matyas Frydrych

"Jeg bruger RoomSketcher til at tegne plantegninger for mine ejendomskunder som en del af min foto- og videoproduktion. Takket være det kan jeg give dem ekstra service, så de ikke behøver at lede andre steder. Det er let at bruge og har nok den mest venlige abonnements-/kreditpolitik sammenlignet med konkurrenterne.."

Boligfotograf, DoubleM

John Heimark

John Heimark

" Jeg har i flere år brugt RoomSketcher til at fremvise plantegninger over vores portefølje. Jeg mangler endnu at finde en anden løsning, der skaber gengivelser af så høj kvalitet med fleksibiliteten til at modificere, så de passer til vores specifikke behov. Jeg har brugt de eksporterede plantegninger i videoer, til print og til præsentation på vores hjemmesider. Jeg anbefaler dette produkt til alle, der ønsker fleksibiliteten til at oprette og ændre deres plantegninger for at skræddersy dem til deres nøjagtige behov. Den eneste ulempe er, at der er lidt af en indlæringskurve med softwaren. Dette er efter min mening fuldstændig opvejet af de ressourcer, som deres videnscenter leverer, hvor du kan finde ekstremt detaljerede instruktioner om, hvordan du udfører næsten enhver opgave, der passer til dine behov."

Marketingmanager, Douglass Properties

"RoomSketcher får mine præsentationer til at se professionelle ud, og mine kunder elsker at se deres værelser og mine designs i et letforståeligt format. RoomSketcher har løftet min virksomhed til et andet niveau. Det er nemt at lære at navigere i. Deres tutorials er fantastiske såvel som deres kundeservice."

Gwen McClure - Indretningsdesigner, Place It
Claire Elyse

Claire Elyse

"Jeg elsker at bruge RoomSketcher til at vise mine kunder den bedste måde at indrette deres rum på og maksimere deres plads. Som professionel organisator har dette værktøj været uvurderligt for mig, når jeg arbejder med kunder både personligt og virtuelt."

Professionel organisator & coach, Clear Box Clear Space

Max Hodges

Max Hodges

"Et brugervenligt og samtidig effektivt redskab fyldt med funktioner, når du skal indrette et område."

CEO, Japan Rabbit

Robin Tschumper Interiør Designer

Robin Tschumper

"Som indretningsarkitekt uden en uddannelse i arkitektur eller indretning finder jeg RoomSketcher yderst hjælpsom. Jeg bruger programmet til at redesigne boliginteriør til de huse, vi køber for at opdatere og sælge. Jeg har endda været i stand til at flytte trapper. Jeg prøvede et par andre lignende programmer, men RoomSketcher er meget enklere! Min mand, som har svært ved alle teknologiske enheder og software, var i stand til at bruge det uden megen hjælp. Jeg anbefaler det stærkt."

Interiørdesigner, USA

"Jeg er badeværelsesdesigner, og dette produkt er uvurderligt, når jeg vil præsentere mine idéer for mine kunder. Det er fremragende værdi for pengene. Nu kunne jeg slet ikke klare mig uden det som et redskab i min virksomhed."

Fiona Higgins - Interiørdesigner
Stian Abrahamsen lærer

Stian Abrahamsen

"Det, jeg godt kan lide ved RoomSketcher, er, at det er meget intuitivt og et nemt program at bruge med masser af muligheder. I min kunst- og håndværksklasse lavede eleverne 3D-husmodeller til en arkitektopgave. Vi valgte at bruge RoomSketcher til at planlægge indretning og layout. Mine elever elskede programmet primært på grund af brugervenligheden og alle de kreative muligheder. Alle mine elever mestrede programmet godt og følte, at de formåede at lave professionelle plantegninger til deres projekt. Jeg anbefaler klart softwaren til undervisning i gymnasiet."

Kunst- & håndværkslærer, Norge

Ruben Feldman, arkitekt

Ruben O. Feldman

"Jeg synes, at RoomSketcher er en meget pålidelig virksomhed på alle områder. Den er professionel, bekymrer sig om brugerne, leverer som lovet i forskellige udformninger, hvilket er af afgørende betydning, når vi organiserer vores arkitektopgaver! Ingen tvivl om, at forretningen og de gode anmeldelser vil blomstre med hjælp fra RoomSketcher, som jeg varmt anbefaler for både teknologien og den fremragende professionelle kundeservice og support!"

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

Dave Campbell

Dave Campbell

"Med RoomSketcher har jeg fundet præcis det, jeg ledte efter - et værktøj, der var nemt at bruge til at tegne mit hus og derefter til at fjerne vægge med, tilføje nye møbler og så videre og samtidig få en hurtig 3D-gengivelse af det. De simple visualiseringer er prisen værd - og jeg bruger ikke rigtig de andre tilgængelige funktioner. For en ombygning, der sandsynligvis vil koste $50.000 - $70.000, var det uvurderligt at få et værktøj som dette for bogstaveligt talt 1/10 af 1% til at træffe nogle MEGET VIGTIGE beslutninger tidligt i processen."

Husejer, USA

"Jeg er helt vild med RoomSketcher – det har sparet mig for tusindvis af pund på arkitekthonorarer ved selv at designe og gennemgå projektet – jeg har ombygget to ejendomme ved at bruge det, og ligheden mellem billederne i app’en og det færdige resultat er helt vild."

Sarah Thompson, Husejer, Storbritannien

Klar til at prøve RoomSketcher?