RoomSketcher

Funktioner

Lav plantegninger i 2D eller 3D på bare få minutter. RoomSketcher er let at bruge med mange brugbare funktioner til både private såvel som professionelle.

RoomSketcher funktioner
  • Lav en plantegning ved hjælp af RoomSketcher – tegn selv eller lad os tegne for dig.
  • Indret og møblér – RoomSketcher er enkel og let at bruge.
  • Basispakken er gratis – opgrader til Premium, hvis du har brug for flere funktioner.

” RoomSketcher er et must for alle, som arbejder med ejendomssalg, arkitektur, boligindretning eller indretning generelt! ”
Thomas Lundy, GeekItDown

Lav Plantegninger

Lav plantegninger og indretningsdesign online! RoomSketcher er let at anvende og er ret intuitiv, samtidig med, at det tilbyder mange avancerede funktioner.


Lær mere →

RoomSketcher på PC og Mac

Bestil plantegninger

Har du brug for en plantegning? Bare upload et foto, en skitse eller en eksisterende plantegning og lad vores eksperter lave tegningen for dig.


Lær mere →

RoomSketcher-bestil-plantegninger

Professionelle 2D plantegninger

Lav professionelle plantegninger i 2D, hurtigt og enkelt. Professionel og af en høj kvalitet, som fungerer til både tryk og webpublicering.


Lær mere →

RoomSketcher-2D-plantegninger

Professionelle 3D plantegninger

Lav professionelle plantegninger med et enkelt tryk. Indsæt dimensioner, størrelse og navn på hvert enkelt rum. Gem i flere forskellige formater til udskrift eller brug på nettet.


Lær mere →

RoomSketcher-3D-plantegninger

Fotos i 3D

Skab fantastiske 3D billeder, hurtigt og enkelt. Perfekt til præsentationer og hjemmesider – eller når du bare vil dele dine idéer!


Lær mere →

RoomSketcher-3D-Photos

Live 3D plantegninger

Du kan inddrage potentielle købere ved hjælp af Live 3D! Lad dem tage en virtuel tur i boligen og opleve den, som var de der selv.


Lær mere →

RoomSketcher-Live-3D-Floor-Plans

Kom i gang – hurtigt og enkelt

Du kan afprøve en stor del af RoomSketchers funktioner inklusive app’en helt gratis. Hvis du får brug for flere funktioner, skal du blot opgradere – det er let og ligetil.

” RoomSketcher tilbyder en hurtig, enkel og professionel løsning til at visualisere dit næste renoveringsprojekt eller din nye bolig! ”
Tom Roberg, husejer

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER