Gå til indholdet

RoomSketcher App

RoomSketchers App er en velfungerende og brugervenlig app til at designe plantegninger og lave indretningsdesign i. Lav plantegninger og indretningsdesign i 3D på din PC, Mac eller tablet.

Omfattende muligheder for møbler

Brugervenlig app til plantegninger og indretningsdesign

RoomSketchers app er fyldt med funktioner, der rummer alt det, du behøver til at lave plantegninger og indretningsdesign. Brugervenlige, intuitive og professionelle renderinger gør app’en til et uvurderligt redskab for både private og professionelle brugere.

Uanset om du skal lave plantegninger og 3D-billeder til ejendomsmæglerbranchen, indretningsdesignkunder, planlægge en ombygning eller ommøblere, er RoomSketcher-appen noget for dig.

Tegne plantegning på Mac og iPad

Tegn plantegninger på din computer eller din tablet

Med RoomSketchers app kan du tegne plantegninger helt enkelt via din computer eller tablet. Start med en blank side, med formen på rummet eller importer en teknisk tegning, som du kan tegne over. Alle dine projekter er lagrede i skyen.

App’en virker desuden offline på din tablet, så du ikke behøver bekymre dig, hvis du mister netværksforbindelsen. Så snart du er online igen, bliver dine projekter synkroniserede.

Bestil plantegninger fra teknisk tegning

Rediger din bestilte plantegning

Spar tid og energi – ikke mere kommunikation frem og tilbage med kontaktpersonen, der stod for din plantegning. Hvis du bestiller dine plantegninger via RoomSketcher, kan du selv redigere disse plantegninger direkte i RoomSketcher app’en. Vil du ændre navnet på et rum eller tilføje et vindue? Ikke noget problem. Det er helt ligetil med RoomSketcher.

Alle de plantegninger, du har bestilt, er tilgængelige i dit online-arkiv. Klik for at åbne plantegningen i app’en, foretag din ændring og eksporter den færdige plantegning. Hurtigt, let og effektivt.

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Store møbler og materialebibliotek

Der tilføjes løbende nye møbler, inventar og materialer, så du altid er godt dækket ind med RoomSketcher. Tilføj køkkenskabe, og maskiner, badeværelsesinventar, møbler og meget mere. Alle møbler kan let tilpasses i størrelsen, og alle vores nye møbler fungerer ved hjælp af vores smarte udskift materialer-funktion.

Du kan også vælge at begrænse udvalget af møbler. Tag fat i vores venlige kundeserviceteam, så hjælper de dig.

plantegning 2d og 3d

Professionelle plantegninger i 2D og 3D blot ved et klik på en knap

RoomSketchers app er fyldt med funktioner, der hurtigt og meget let lader dig lave komplette plantegninger med målestok, logoer og noter med mere.

Brug plantegningerne til boligannoncer, skitser over huset samt kundepræsentationer med mere. Professionelle resultater hver gang.

Indretningsdesign trends Wellness Der hjemme

Smart 3D-visualisering – direkte i app’en

Det har aldrig været lettere at se dine indretningsdesigns i 3D. Anvend 3D Snapshots og få billeder i lav opløsning med det samme. Få en interaktiv rundtur i Live 3D gennem dit projekt. Lav fantastiske interiører i 3D, med for eksempel 3D-fotos og panoramabilleder i 360 grader.

Del dine 3D-billeder på sociale medier, på din hjemmeside og som en del af dit portfolio. En elegant måde at vise dine indretningsidéer på.


RoomSketcher er den perfekte app til plantegninger og indretningsdesign

Alle de funktioner, du behøver til at lave plantegninger og indretningsdesign direkte via din computer eller tablet

Klar til at prøve RoomSketcher?