Gå til indholdet

Ændre materialer

Med funktionen Udskift materialer kan du tilpasse udseendet og følelsen af ​​møbler, inventar og mere. Afprøv forskellige materialer fra vores udvalg, eller tilføj din egen brugerdefinerede farve.

RoomSketcher Tilpas møbler

Tilpas døre, vinduer og trapper

Med funktionen Udskift materialer kan du ændre overfladen på vinduer og døre, karme, kanter og endda beslag. Tilpas udseendet af trapper med forskellige materialer på trin, vanger, gelændere og mere!

Tilpas 3D-køkkeneksempel

Farv dine køkkenskabe, og lav den bordplade, du ønsker

Skift materialerne og farverne på køkkenskabe og bordplader. Prøv forskellige kombinationer af materialer og farver for at finde den perfekte stil til dit køkken, inden du begynder at bygge om. Vælg mellem træbeklædning og maling, skabe med flade fronter eller shaker-skabe, og kombinér dine skabe med den ideelle bordplade. Pro- og Team-abonnenter kan vælge mellem vores komplette udvalg.

Udendørsmøbler udskifte materialer på stole

Kombiner inventar og møbler for at finde din stil

Tilpas inventar og møbler, så de matcher udtrykket og følelsen i ​​dit hjem, eller for at finde den perfekte stil at gå efter. Prøv forskellige materialer på møbler, belysning, køkkenskabe og meget mere. Det er den perfekte måde at visualisere produkter på og at "prøve, før du køber".

Forårsudsmykningsideer Moderne stue Chartreusegrøn Sofa Pink Vægge

Effektiv 3D-visualisering til fremvisning af dit design

Klik på elementet for at tilpasse det, når du arbejder i RoomSketcher-appen. Se din forandring med det samme i Live 3D og med 3D Snapshots. For at få fantastiske præsentationer, der vil imponere dine kunder, skal du gå hele vejen og oprette 3D-fotos og 360-visninger.

Funktionen Udskift materialer er tilgængelig med alle vores betalingsabonnementer. Begynd ved at oprette en gratis konto, og opgrader derefter dit abonnement når som helst.

Klar til at prøve RoomSketcher?