Gå til indholdet

Live 3D

Tag en interaktiv rundtur i 3D – med ét enkelt klik! Live 3D er en sjov og interaktiv måde at opleve en plantegning på. Let at dele med kunder og købere.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Virtuel, interaktiv rundtur med det samme

Få en virtuel rundtur i dit indretningsdesign eller boligprojekt i interaktiv Live 3D! Vores effektive 3D-gengivelse og visualiseringsteknologi gør det ligetil. Se din plantegning i Live 3D med et enkelt klik. Flyv hen over tegningen for at få et skarpt billede af designet fra enhver vinkel, eller gå rundt, og se rummene, som om du var der i virkeligheden!

RoomSketcher Live 3D-plantegninger

Inddrag potentielle købere

RoomSketcher Live 3D gør virtuelle rundture sjove, ligetil og involverende. Arbejder du med salg af ejendoms- eller boligudviklingsprojekter, er det let at tilføje Live 3D til din portefølje. En let og overkommelig måde at invitere potentielle boligkøbere på en virtuel rundtur i dine ejendomme.

Live 3D kameraindstilling

Designidéer kommer øjeblikkeligt til live

Live 3D er den oplagte måde at se eller fremvise et projekt eller en ejendom på. Hvis du arbejder med indretningsdesign eller et renoveringsprojekt, gør den hurtige rendering det let at se ændringer med det samme.

RoomSketcher Live 3D gennemgang i hus i organisk stil

Til slut en virtuel rundtur med øjeblikkelig gengivelse

I RoomSketchers App arbejder du i lettilgængelig 2D og kan se dit design i imponerende 3D. Arbejd med parallel visning ved blot at rykke kameraet i app'en, og Live 3D opdaterer med det samme. Helt uden svartid.

Til slut har du et overkommeligt alternativ til virtuelle rundture, som foregår fysisk på stedet. Uden brug af 3D-kameraer eller videoer. Bare lav din plantegning, og klik derefter for at se den i Live 3D.

Klar til at prøve RoomSketcher?