RoomSketcher

Professionelle plantegninger

 • Interaktive plantegninger
 • Nem online tilgængelighed
 • Engagér potentielle købere af din bolig

” RoomSketcher er strålende – den professionelle kvalitet plantegninger jeg har skabt har forbedret vores ejendom reklame uhyre. ”
James Bellini, James Griffin Lettings Ltd, United Kingdom

Sæt gang i fantasien hos potentielle købere med vores interaktive plantegninger. Uanset om du har en bolig til salg, eller om du skal leje ud, så har vi den perfekte plantegningsløsning, der kan hjælpe dig med at få solgt eller lejet boligen ud. RoomSketcher er et brugervenligt værktøj, som gør det muligt for ejendomsmæglere at have fuld kontrol over alle de plantegninger, der er brug for. Lav plantegninger i 2D eller 3D på kun et par minutter og løft derefter boligpræsentationen til et nyt niveau ved at generere interaktive plantegninger.

 • Over en tredjedel af købere sagde, at de var mindre tilbøjelige til at spørge om en ejendom uden en plantegning
 • 1 ud af 5 købere ville ignorere en fortegnelse, der ikke havde en plantegning
 • Tilføjelse af en grundplan til en fast ejendom notering kan øge click-throughs fra købere med 52%

Hvordan det virker

Opret en plantegning
Du kan enten tegne plantegninger selv fra bunden eller bestil din plan gennem RoomSketcher Tegneservice.
Indret, dekorere og tilpasse
Tilføj gulv, væg og loft materialer. Tilføj detaljer som målinger, rumnavne og størrelser.
Generate Professionelle plantegninger
Når din plantegning er oprettet, skal du generere og udskrive din højkvalitets 2D- og 3D-gulvplan. Del dine færdige planer online – tilføj dem til din hjemmeside eller del via sociale medier.

Hvorfor vælge interaktive plantegninger?

Almindelige sorte og hvide plantegninger i 2D er en god måde at vise en boligs rumfordeling på, men mulige købere har ofte svært ved at forestille sig, hvor megen plads der reelt er. En plantegning i 3D er en fortrinlig måde at præsentere huse til salg på, da den viser plantegningen møbleret som et hjem. Interaktive online plantegninger sørger for, at boligpræsentationen løftes et niveau op. Med vores interaktive plantegninger kan besøgende ganske enkelt starte RoomSketcher Web Editor direkte fra din hjemmeside – uden at skulle installere et program. De besøgende bliver begejstret for den brugervenlige træk og slip-grænseflade og vil i løbet af kort tid sætte deres eget personlige præg på plantegningen. Når ændringerne er færdige, kan de gå rundt i boligen i Live 3D. Med dette program kan du på din egen hjemmeside få flere mennesker til at se en boligs potentiale.

Lær mere

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en krone. Opgrader for at få flere funktioner – der er så nemt!

” RoomSketcher er et godt firma at arbejde med, meget professionelt og effektivt, og vi vil stærkt anbefale dem ”
Dean Perkins – Salgschef ved Marcus Anthony Estates, London

 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher
 • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma