RoomSketcher

3D Plantegninger

Uanset om det er til personlig eller professionel brug, giver 3D Plantegninger et fantastisk overblik over layoutet i 3D! Den ideelle måde at få en sand “føler” for en ejendom eller hjem design.

RoomSketcher-3D-FloorPlan
  • Bestil eller tegne selv
  • Plantegninger af høj kvalitet – velegnet til hjemmesider og tryksager
  • Fås til RoomSketcher VIP og Pro-brugere

” Hurtig og nemt at lave smukke plantegninger i 3D! ”
Batur, Engineer, Turkey

State-of-the-art 3D Plantegninger

Plantegninger i høj kvalitet er blevet en vigtig del af ejendomsmarkedet, boligindretningsindustrien og tilhørende tjenesteydere. RoomSketcher 3D Plantegninger giver en rigtig ”fornemmelse” af boligen, og potentielle købere og kunder får en god oversigt over rumfordelingen og boligens potentiale – hvilket kan hjælpe dem med beslutningsfasen.

Som ejendomsmægler, vurderingsmand, fotograf eller indretningskonsulent kan du vælge at lave dine egne plantegninger ved hjælp af vores brugervenlige program, eller du kan bestille en plantegning hos en af vores illustratorer ud fra en skitse eller kopi.
Uanset hvad, kan du vælge en masse forskellige indstillinger: med eller uden mål, metriske eller britiske måleenheder, møbleret eller umøbleret plantegning og mere.

Det er nemt at bruge vores 3D Plantegninger til at præsentere boligen online eller på tryk. De færdige plantegninger og boligindretninger kan downloades både som .jpg, PDF eller .png filer.

Rotation, rumnavne og størrelser

Drej din plantegning for at finde den bedste synsvinkel. Tilføj rumnavne og rumstørrelser. Vælg at vise værelser indrettet eller umøbleret. Du kan også tilføje noter og etiketter, der passer til dine specifikke behov.

RoomSketcher-3D-Floor-Plan

Udskriv til skala

Generer høj opløsning output i JPG, PNG og PDF formater til print og web. Du kan også udskrive i skala. Med en RoomSketcher Pro abonnement kan du også personliggøre dit brevpapir og inkludere din virksomheds logo og ansvarsfraskrivelse tekst.

RoomSketcher-3D-Floor-Plans-Letterhead

Tilpas farver og branding

RoomSketcher Pro abonnenter kan vælge imellem en række 3D profiler – vælg dit 3D-perspektiv, wall-top farve, teksturer og materialer. Lav din egen personlige profil, så den passer til din projekttype eller mærke.

RoomSketcher-3D-Floor-Plans-Custom-Profiles

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en krone. Opgrader for at få flere funktioner – der er så nemt!

” RoomSketcher er så nemt at bruge og er en fantastisk måde at eksperimentere med ændringer i dit hus, elsk det! ”
Laura Australia

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma