Gå til indholdet

Tegn plantegninger

Tegn plantegninger på få minutter med RoomSketcher, den brugervenlige plantegnings-app. Lav plantegninger i høj kvalitet i 2D & 3D, som kan skaleres til print og web.

Tegn 2D 3D-plantegninger

Tegn plantegninger – på den lette måde

Med RoomSketcher er det let at tegne plantegninger. Tegn dem ved hjælp af RoomSketchers App. App’en virker på både Mac og Windows-computere samt iPad og Android-tablets. Projekterne bliver synkroniseret på tværs af dine enheder, så du kan tilgå dine plantegninger overalt.

Brug RoomSketchers plantegninger til boligannoncer eller til at planlægge indretningsidéer til hjemmet. Læg dem på din hjemmeside og i dine designpræsentationer og meget mere!

RoomSketcher tegne plantegninger Opret

Begynd med at tegne vægge

Begynd helt forfra eller start med en form eller skabelon. Placer blot markøren, og begynd at tegne. Integrerede mål viser dig længden på væggene, mens du tegner, så du kan lave præcise planer. Det er let at ændre længden på væggene ved at trække i den eller indtaste de præcise mål.

Tilføj Windows træk og slip til plantegning

Derefter: Tilføj vinduer, døre og trapper

Tilføj vinduer, døre og trapper. Der er mange Add windows, doors and stairs. Der er masser af tilgængelige muligheder i vores omfattende produktbibliotek. Sidehængte vinduer, døre og vinduer i fransk stil, interne og eksterne døre, vindeltrapper, u-formede trapper og meget mere. Det er let at tilpasse størrelsen ved at trække, rotere eller indtaste de præcise mål.

Omfattende muligheder for møbler

Gå videre med at møblere og dekorere

Indret dine plantegninger med materialer, møbler og inventar fra vores omfattende produktbibliotek. Bare klik på dem, og træk dem ind i din plantegning. Vælg mellem hundredvis af fantastiske overflader på gulve, vægge og lofter. ELLER match med eksisterende farver og skab håndplukkede farver ved hjælp af den brugerdefinerede farvevælger. Vælg mellem tusindvis af kendte eller generiske produkter.

2D Plantegning med blå vægge og materialer

Til sidst kan du genere plantegninger og 3D-visualiseringer i høj kvalitet

Lav plantegninger af høj kvalitet i 2D og 3D til at printe og downloade skaleret i meter eller britiske målestoksforhold og i forskellige formater, som for eksempel JPG, PNG og PDF. Lav derefter imponerende 3D-visualiseringer med et enkelt klik. Imponerende 3D-billeder, 360-visninger og Live 3D – alle sammen er tilgængelige hurtigt og til en overkommelig pris.

Profil beige og planter 3D plantegning

Kom igang med at tegne plantegninger med RoomSketcher

  • Tegn helt forfra på en computer eller tablet
  • Begynd med formen på rummet eller en skabelon
  • Importer en teknisk tegning til at tegne efter
  • Mange guides og hjælpevideoer til at få dig igang
  • Dedikeret kundeserviceteam, der er tilgængelig for alle de spørgsmål, du måtte have

RoomSketcher er den letteste måde at tegne plantegninger på

Tegn på din computer eller tablet, og generer professionelle plantegninger i 2D og 3D samt imponerende 3D-visualiseringer.

Klar til at prøve RoomSketcher?