RoomSketcher

Tegn selv

RoomSketcher er et letanvendeligt plantegnings- og indretningsværktøj, hvor du kan lave din plantegning på få minutter. Værktøjet bliver anvendt og er elsket af både privatpersoner og virksomheder over hele verden. Kom i gang med at indrette eller lave din plantegning nu!

  • Skab interaktive plantegninger – og vis dit projekt til venner, familie eller kunder
  • Professionelle plantegninger – kan anvendes til både trykt materiale eller webpublicering
  • Visualiser dit projekt i 3D – tag et 3D-foto eller tag på en virtuel rundtur via Live 3D

“Uanset om du bruger RoomSketcher professionelt eller bare for sjov, er det en enkel og kreativ løsning til at visualisere et boligprojekt.”
John Nuter, indretningsarkitekt, USA

Lav plantegninger – hurtigt og enkelt

Med RoomSketchers enkle brugerflade er det let at lave plantegninger, og det har aldrig været lettere at møblere et rum. Vælg mellem flere end 5.000 produkter og materialer. Placer møbler på plantegningen og flyt dem mellem rummene med en enkel drag-and-drop‐funktion. Brug webløsningen eller download app’en. RoomSketcher kan anvendes på PC, Mac eller forskellige tablets og dine projekter synkroniseres mellem dine enheder, så du kan se dine planløsninger, lige meget hvor du er.
RoomSketcher-Draw-Floor-Plan

Hvordan gør man?

Lav din plantegning
Med drag-and-drop-funktionen er det let at lave din planløsning. For at tegne en væg skal du blot klikke med musen, der hvor du vil have, at den skal dreje eller klikke igen der, hvor den skal slutte. Fortsæt med at tilføje vinduer og døre for at færdiggøre din plantegning.

Indret og dekorer
Vælg mellem tusindvis af møbler, materialer og indretningsdetaljer i vores produktbibliotek og træk de ønskede elementer over i plantegningen. Med et enkelt tryk på knappen kan du lægge parketgulv eller klinker og male eller tapetsere væggene. Derefter kan du tilføje indretningsdetaljer som vaser, malerier og meget andet.
Plantegninger af høj kvalitet
RoomSketchers plantegninger er i høj opløsning og egner sig til både tryk såvel som webpublicering. Du kan vælge at få plantegningerne med eller uden mål på. Generer filer i høj opløsning såsom JPG, PNG eller PDF-format til både udskrift og download.

Læs mere:

Kom i gang – hurtigt og enkelt

Du kan afprøve en stor del af RoomSketchers funktioner inklusive app’en helt gratis. Hvis du får brug for flere funktioner, skal du blot opgradere – det er let og ligetil.

” RoomSketcher tilbyder en hurtig, enkel og professionel løsning til at visualisere dit næste renoveringsprojekt eller din nye bolig! ”
Tom Roberg, husejer

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER