Gå til indholdet

Beregn samlet areal

Beregn arealer automatisk med funktionen Samlet areal. Effektivt og brugervenligt med mange forskellige muligheder for at tilpasse til dit projekt.

2D plantegning af soveværelse

Beregn arealer automatisk

Vores Samlet areal-funktion gør det nemt at beregne plantegningens samlede areal. Få dine beregninger i kvadratfod eller kvadratmeter. Beregn arealet af din plantegning automatisk etage for etage eller for det samlede projekt. 

Hvis du arbejder med plantegninger til ejendomsmæglerbranchen, boligvurderinger eller opmålinger til ombygningsprojekter er Samlet areal-funktion noget for dig.

RoomSketcher 2D-plantegning med samlet areal

Fuldstændig kontrol med dine arealberegninger

Kravene til arealet er forskellige afhængig af land og projekttype. Med RoomSketcher har du fuldstændig kontrol med, hvilke af dine værelser og områder der er med eller ikke med i din tegning. Skræddersy dine arealberegninger, så de passer til kravene til dit enkelte projekt. Regn vægge, gangarealer, serviceområder og meget mere med eller ikke med alt efter dine behov.

Den smarte forhåndsvisning viser dig, hvad der er regnet med, og hvad der ikke er, så du kan være sikker på, at resultatet er korrekt.

Beregn samlet areal af plantegning

Øjeblikkelig og akkurat beregning

Tegn din grundplan med de præcise mål, definer type af areal, og derefter vil RoomSketchers app udregne hele arealet med det samme. Hvis du har brug for at justere eller ændre noget ved planen, udregner app’en automatisk det nye areal.

Få det store, samlede areal, bruttoareal for opholdsrum (BBR-areal), internt gulvareal og mere! Perfekt til at efterkomme arealkravene for American National Standards Institute (ANSI) og det International Property Measurement Standards Coalition (IPMSC). 

2D-plantegning i sort og hvidt Tilføj mål for det samlede areal

Præsenter troværdige plantegninger

Ved at bruge funktion til udregning af totalarealet kan du give dine kunder præcise, overensstemmende oplysninger om arealet. Dobbelttjek dine lasermålinger og manuelle målinger for at levere troværdige beregninger. Du sparer både tid og får præsentable tegninger, du kan vise dine kunder.

Eksporter dine plantegninger i 2D eller 3D med mål på vægge og med dine beregninger af det samlede areal. Med RoomSketcher kan du tilpasse dine plantegninger, så de får præcis det udtryk, du ønsker. 

Klar til at prøve RoomSketcher?