Gå til indholdet

Tilpas 2D Plantegninger

Med RoomSketcher kan du tilpasse dine 2D-plantegninger for at få en unik stil, der skiller sig ud. Opsæt din helt egen virksomhedsprofil, og få det samme ensartede udtryk hver gang.

2D-plantegning opmåling blå naturlig

Skab en unik plantegningsstil, der skiller sig ud

Med RoomSketcher får du plantegningen til at se ud præcis, som du ønsker. Vælg at vise mål, værelsesnavne, rumstørrelser, møbeletiketter og mere. Indstil dine plantegninger til at være møblerede eller umøblerede, eller til blot at vise faste installationer. Brug forskellige farver til at vise nøgleområder som vådrum og soveværelser.

Gå efter en simpel sort/hvid-plantegning, en med flere farver eller med realistiske materialer, såsom badeværelsesklinker og trægulve. Uanset hvad – er mulighederne uendelige. 

Eksempel tilpasset 2D plantegning

Få det samme konsekvente udtryk hver gang

Uanset om du tegner din plantegning selv eller lader os tegne den for dig, får du det samme konsekvente udtryk hver gang. Glem din huskeliste med alle de regler, du skal følge – systemet gengiver alle plantegningerne med de rigtige indstillinger.

Gem din stil som skabeloner på din konto, og lad udtrykket være tilgængeligt for alle i dit team. Fra nu af vil dine plantegninger altid have det samme udseende.

RoomSketcher brugerdefineret 2D-plantegning

Konfigurer flere forskellige skabeloner, der passer til forskellige kunder eller projekter

Brug for mere end ét udtryk på dine plantegninger? Du kan let lave flere forskellige stilarter på din konto. Konfigurer dem, så de passer til forskellige projekter og kunder. 

Hvis du har flere kunder med forskellige brandfarver og præferencer i forhold til møblering, vil de forskellige skabeloner sørge for, at du holder stilen. Bare tilføj den rigtige skabelon til et projekt, og så er du godt igang.

RoomSketcher Brugerdefineret 2D-plantegning Branding

Inkorporer firmafarver og dit logo

Opret en 2D-plantegning, der er helt unik for din virksomheds brand. Tilføj den nøjagtige farvekode på vægge, møbler og inventar. Du kan endda tilføje dit logo, tilpasse din ansvarsfraskrivelsestekst og projektdetaljer på et autogenereret brevpapir. Vores kundeserviceteam kan hjælpe med at sætte det op.


Lav din plantegning i 2D med dine farver med RoomSketcher

Alle de funktioner, du har brug for at lave professionelle plantegninger i 2D

Klar til at prøve RoomSketcher?