Gå til indholdet

Planlægningsværktøj til rum og værelser

Brugervenlig planlægningssoftware til værelsesindretning. Design et værelseslayout på få minutter. Opret professionelle plantegninger og fantastiske 3D-billeder - perfekt til designprojekter i hjemmet.

rum planlægningsværktøj software roomsketcher
Ferry Heitkoenig

Vi bruger RoomSketcher til at tegne alle de ting, vi ønsker at (gen)bygge i vores nye hjem. Vi kan rigtig godt lide det, og RoomSketcher giver os et rigtig godt indblik i, hvordan vores nye hjem kommer til at se ud.

Ferry Heitkönig

Husejer

Planlæg dit værelsesdesign online

Med RoomSketcher-appen kan du oprette dit værelsesdesign på din computer eller tablet. Dine projekter gemmes i skyen, og de synkroniseres på tværs af enheder, så du kan få adgang til dem hvor som helst, du vil. For at komme i gang skal du blot lave en plantegning, vælge dine møbler og se dit værelsesdesign i 3D - så nemt er det!


rum planlægningsværktøj

Trin 1: Opret plantegningen

Download vores værelsesplanlægnings-app, og design dit rum med det samme. Der er ikke behov for uddannelse eller tekniske tegnefærdigheder.

  • Tegn fra bunden på en computer eller tablet
  • Start med en skabelon for et rum, og udvid undervejs
  • Det er nemt at få nøjagtige mål på væggene, mens du tegner

Vil du ikke tegne dig selv? Intet problem. Send os en eksisterende teknisk tegning eller skitse af dit layout, og lad os tegne det for dig. Brug vores online værelsesplanlægger til at foretage redigeringer og ændringer, når du får det tilbage næste arbejdsdag.

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Trin 2: Tilføj inventar og møbler

Du skal blot klikke og trække for at tilføje døre, vinduer og trapper. Det er nemt at ændre størrelsen på elementer ved at trække dem eller indtaste nøjagtige mål. Der er masser af forskellige stilarter at vælge imellem, fra franske døre til vinduer med fløje, U-formede trapper til trapper med trappeafsatser. 

Derefter kan du tilføje dine møbler. Vores planlægningsværktøj til rumdesign har mere end 5.000 elementer og materialer i vores omfattende produktbibliotek.

2d 3d plantegninger rumplanlægning

Trin 3: Generer professionelle plantegninger

Til sidst skal du blot klikke for at generere dine 2D- og 3D-planløsninger. Du kan udskrive eller downloade dine plantegninger i flere forskellige formater, såsom JPG, PNG og PDF. Du kan downloade og sende dine værelsesdesigns på e-mail til venner og familie. Hvis du har brug for at foretage en ændring, er det ikke noget problem. Dine plantegninger er nemme at redigere ved hjælp af vores værelsesplanlægningssoftware. Du skal blot åbne dit projekt, foretage din ændring og opdatere dine plantegninger med et enkelt klik på en knap.

rum planlægningsværktøj live 3d

Trin 4: Se dit værelsesdesign i 3D

Mens du tegner, opretter planlægningsværktøjet en øjeblikkelig 3D-model. Gå rundt i grundplanen i Live 3D, og indfang indretningen med smukke virtuelle 3D-fotos og 360-visninger. 

Med RoomSketcher får du ikke kun en nem måde at designe dit eget rum på, men du får også adgang til effektive 3D-visualiseringsfunktioner, der kan hjælpe dig med at designe den perfekte plantegning.

Effektiv app til værelsesindretning

Ingen tekniske tegnefærdigheder kræves. Fyldt med professionelle funktioner til at skabe fantastiske 3D-billeder. Elsket af private og professionelle brugere over hele verden.Ofte stillede spørgsmål (FAQ)


Eksempler på værelsesdesign med RoomSketcher

Design et værelse til ethvert projekt - stort eller lille, til dit hjem eller din virksomhed. Start med en værelsesskabelon, som du finder i vores Plantegningsgalleri.


Anbefalet læsning

Klar til at prøve RoomSketcher?