Gå til indholdet

360 Visninger

Lav fantastiske 360 graders visninger af dine indretningsdesignidéer. Få en panoramisk 360 graders visning af ethvert rum i dit projekt. Imponerende, interaktiv 3D, tilgængelig med et enkelt klik.

Lav panoramiske, 360-graders visninger

360-graders panoramavisning i høj kvalitet af dine bolig- og indretningsprojekter. Indfang og se hele rummet i ét eneste dynamisk billede. Prøv det selv, for det er ikke bare noget, vi siger.

Moderne, interaktiv 3D

RoomSketcher 360 grader visning er sjovt og interaktivt. Oplev rummet, som om du selv var der. Få en imponerende 360-graders panoramavisning af rummet, se til højre og venstre, op og ned, og zoom ud eller ind. Der er masser af fantastiske måder at inddrage din familie, dine venner og kunder på.

Del og integrer 360 Views

Let at dele og implementere

Dine 360 graders visninger er lette at dele og samtidig en ideel måde at fremvise dit indretningsdesign eller boligprojekt på. Du skal bare kopiere linket og sende det, hvis du vil dele dine designidéer, eller også kan du bruge implementeringskoden for at tilføje dem til dine online kanaler. Perfekt til hjemmesider, portfolio, præsentationer og salgsmateriale.

Klar til at prøve RoomSketcher?