Gå til indholdet

3D Billeder

Lav imponerende 3D Fotos ud af dine indretningsdesigns! Topmoderne 3D Billeder med et enkelt klik. Det er indretningsdesign og iscenesættelse af hjemmet på den lette måde!

Skandinavisk badeværelse

Topmoderne 3D-gengivelse

RoomSketcher giver dig topmoderne teknologi inden for 3D-gengivelser og visualiseringer. Med et brugervenligt design kan enhver skabe imponerende 3D Fotos blot med et enkelt klik! Lav helt let 3D Billeder ud af dine designidéer af hele hjemmet eller et enkelt rum til indretningsløsninger, iscenesættelse af hjemmet og til boligprojekter.

Zen-badeværelse med accenter i træ

Peg, klik og skyd

Brug kameraet i RoomSketcher-app’en til let at lave et virtuelt 3D Snapshot. Afprøv forskellige muligheder, og find den perfekte vinkel til at fremvise dit design. Vidvinkel eller detaljeret closeup – du vælger selv.

Derefter skal du blot klikke for at genere 3D Billedet. Hurtig gengivelse på mindre end 30 minutter. Med vores mulighed for at downloade i høj kvalitet har du dine billeder klar til præsentation på kort tid.

3D-foto badeværelse fra midten af ​​århundredet

Virtuel styling på den lette måde

RoomSketcher lader dig iscenesætte og style dine projekter på helt samme måde, som i et ægte rum, uden at du behøver gøre det store. Se, hvordan dit rum ser ud i 3D, og lav imponerende interiørbilleder.

3D Fotos er den perfekte måde at præsentere interiørdesign, boligrenoveringer og salgsmateriale i forbindelse med boligprojekter på. Overkommeligt og effektivt – nu kan du style enhver ejendom eller ethvert rum, virtuelt og let.

RoomSketcher forvandling af badeværelse 3D-foto

Download i høj opløsning til udskrift og web

Gem og download 3D Fotos i høj opløsning i JPG. Få 3D Fotos i 800x600 px, eller opgrader til et professionelt abonnement for at downloade i 2000x1500 px.

3D Fotos er fantastiske til hjemmesider, præsentationer og salgsmateriale.

panoramisk 360 visninger

Få mere dynamik med 360 graders visning

Få samme høje kvalitet i dine gengivelser med en fantastisk 360-graders vinkel på ethvert rum. Imponerende, interaktive 3D Fotos er tilgængelige uden postproduktion. Begynd med en hurtig forhåndsvisning i 360 grader, og klik dig derefter videre til at generere en panoramisk 360 graders visning.

RoomSketcher giver imponerende 3D-visualiseringer

Fantastisk 3D Billeder, der er tilgængelige for alle

Klar til at prøve RoomSketcher?