Gå til indholdet

Tegn efter en teknisk tegning

Upload en eksisterende plantegning, som du kan bruge som skabelon. Upload et billede eller en skitse til at tegne efter. Spar tid, og tegn plantegninger hurtigere!

RoomSketcher Tegn en plantegning fra en teknisk tegning

Lav dine plantegninger i 2D og 3D hurtigere

Får at tegne endnu hurtigere kan du uploade en teknisk tegning eller skitse og bruge den som skabelon. Statiske plantegninger er fortid. Du har brug for digitale plantegninger, der er lette at opdatere og redigere senere. Plantegninger, du kan gemme i et digitalt arkiv mange år ud i fremover.

Skitse på papir

Trin 1: Upload en teknisk tegning, et billede eller en skitse

Upload blot en eksisterende teknisk tegning eller i skitse i JPG, PNG eller PDF-format. Hvis du kun har din skitse I papirform, er det ikke noget problem – bare tag et foto af det. Angiv mål på den ene væg for automatisk skalering af din tegning. Roter og beskær, hvis det er nødvendigt, så er du klar til at tegne!

Tegn fra en teknisk tegning

Trin 2: Tegn din plantegning

Brug dit billede som skabelon, og tegn efter din tekniske tegning ved at tegne væggene på direkte hen over billedet. Praktiske genvejstaster lader dig slå dit billede til og fra, mens du tegner. Når dit layout er færdigt, kan du nemt tilføje døre og vinduer, materialer, inventar og møbler.

Bestil plantegninger fra teknisk tegning

Trin 3: Generer din professionelle plantegning i 2D og 3D

Lever plantegninger af høj kvalitet til din kunde eller entreprenør. plantegninger, og download på et professionelt brevpapir. Med en digital plantegning er det let at redigere og tilpasse. Hvis din kunde har en opdatering, skal du blot åbne filen, foretage ændringen og eksportere plantegningen igen. Du behøver ikke slettelak.

Klar til at prøve RoomSketcher?