RoomSketcher

Indretning og Design

  • Skab flotte rum og projekter online
  • Lav professionelle plantegninger i 2D og 3D og projektbilleder
  • Intet behov for kendskab til teknisk tegning

” Mit foretrukne boligindretningsprogram! ”
Frankie, Indretningsarkitekt

Indretningsdesign gjort nemt

Er du indretningsarkitekt, dekoratør eller professional designer? Med RoomSketcher Pro, vores effektive boligindretningssoftware, kan du skabe flotte rum og projekter online. Lav tegninger, planløsninger med møbler og sofistikerede billedpræsentationer – hurtigt og effektivt. Håndtér fremgangen i dine tegninger og lav professionelle tilbud, design dokumenter og billeder til en portfolio.

Sådan fungerer det

Når du bruger RoomSketcher Pro, får du omgående tilgang til vores supermoderne tegneværktøjer og publiseringssystem. Vi gør det enkelt at fremstille tegninger, så du kan fokusere på det designmæssige. Skitsér hurtigt og effektivt et rum eller projekt ud fra de bestående mål ved hjælp af vores plantegningsværktøj ELLER indsend et blueprint, som vi kan tegne op for dig. Derefter kan du ganske enkelt trække og slippe tekstiler, inventar og møbler ind i plantegningen. Vælg mellem tusindvis af produkter og materialer i en designsoftware, som hver uge bliver opdateret med en masse nyt.

Interior-Design-Live-3D

3D-visninger, billeder og billeder i høj opløsning

Tegn og gennemse problemfrit dine modeller i 3D. Giv dine kunder tilladelse til at interagere med dit design med plantegninger i 3D, 360-visning og Live 3D. Med ét klik kan du visualisere og dokumentere dine modeller med vores 3D Billeder. Fremragende til præsentationstavler og designporteføljer.

Interior-Design-Floor-Plans

Engagér og del

Vis og del dine design-idéer og projekter med kunder og leverandører på dine mobile enheder eller bærbare computer. Nem deling af professionelle projektbilleder på sociale medier, boligindretningsblogge og med boligindretningsmagasiner..

Interior-Design-3D-Photo

Tilpas

Opret kundeprofiler i programmet for at promovere dine tegninger og lav porteføljebilleder med signatur på møbler, farver og dit firmalogo.

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en krone. Opgrader til flere funktioner – det er så nemt!

“Kærlighed ved at bruge RoomSketcher – det er så nemt at bruge, og får mine ideer til liv. Det var så nyttigt at se, hvordan vores renovering ville se ud.”
Kelley, New Zealand

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma