Gå til indholdet

Software til indretningsdesign – Visualiser dine designkoncepter professionelt

Få en indretningssoftware, du har råd til, så du kan levere smukke gengivelser og detaljerede plantegninger. Ingen tekniske færdigheder påkrævet.

Robin Tschumper Interiør Designer

Som indretningsdesigner uden en uddannelse i arkitektur og indretning finder jeg RoomSketcher yderst hjælpsom. Jeg bruger programmet til at redesigne boliginteriør til de huse, vi køber for at opdatere og sælge. Jeg har endda været i stand til at flytte trapper. Jeg prøvede et par andre lignende programmer, men RoomSketcher er meget enklere! Min mand, som har svært ved alle teknologiske enheder og software, var i stand til at bruge det uden megen hjælp. Jeg anbefaler det på det kraftigste.”

Robin Tschumper

Indretningsdesigner, USA

Hvorfor RoomSketcher er den bedste software til indretningsdesign


Stuedesign af decor interiors and more

Lav imponerende renderinger i 3D

RoomSketcher er din vej til at lave smukke 3D-billeder helt på egen hånd. Du behøver ikke længere at bruge kompliceret software eller vente på, at andre skaber visualiseringer til dig.

Med et klik på en knap kan du oprette fantastiske 3D-fotos og 360-visninger for at visualisere indretningsprojektet. En effektiv måde at præsentere dine idéer på, som er nyttig for dine kunder og entreprenører.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Vind flere jobs

Skab imponerende tegninger af dine indretningsdesigns i 3D sammen med plantegninger i 2D og 3D til dine salgskanaler og  færdige resultater. Tydelig og professionel kommunikation hjælper dig med at få flere projekter og overgå forventningerne, når du præsenterer dine referencer. Del designidéer med din kunde, og lad dem gå gennem deres hjem i virtuel live 3D. Begræns overraskelserne ved designet undervejs og gør dig klar til at få succes.

RoomSketcher-app til PC Mac Tablet

Effektiv kommunikation forbedrer din arbejdsgang

Designprocessen er fyldt med gentagelser. Med RoomSketcher får du en overkommelig og brugervenlig indretningssoftware, der forenkler det den uundgåelige kommunikation frem og tilbage med din klient. Ingen grund til at tegne komplette planer og tegne dine  3D-visualiseringer om - du kan hurtigt selv opdatere dem direkte i softwaren.

  • Skift ubesværet fra plantegningen til en øjeblikkelig 3D-visualisering - ændringer ved plantegningen opdateres i dine billeder med et enkelt klik
  • Undervejs i arbejdet, kan du nemt dele designidéer med dine kunder
  • Lever endelige resultater med renderinger og professionelle layouts i højopløselig 2D og 3D

Hvordan anvender du RoomSketcher til at præsentere dine designprojekter

Computer Mac RoomSketcher App

Trin 1: Opret en plantegning af det rum du skal indrette

Opmål det rum, du designer, og tegn det derefter ind i RoomSketcher-appen. Praktiske vægopmålinger gør det nemt at få de præcise længder. Hvis du laver et helt hus og har tegningen, kan du <sende denne til os>, så laver vi plantegningen for dig.

RoomSketcher App Computer Mac

Trin 2: Tilføj døre, vinduer og trapper

Dernæst kan du tilføje eksisterende døre og vinduer og endda trapper. Mål vinduerne for at få den korrekte bredde, og sørg for at justere størrelserne i softwaren.

Indstil gulvhøjden under vinduerne og vælg den korrekte svingvinkel på dørene. Brug lidt tid på dette trin, så du er sikker på, at du har det rigtige grundlag. Dette gør designprocessen nemmere, når du skal i gang med alt det sjove.

RoomSketcher App møbel

Trin 3: Begynd at møblere og indrette

Nu hvor dit "basis-rum" er klart, er det tid til at begynde at designe. Tilføj en vægfarve, eller hvad med tapet? Tilføj dit gulv, og begynd derefter at møblere og dekorere. Med mere end 10.000 tilgængelige varer, har vi dækket dig godt ind. Øjeblikkelige 3D-snapshots lader dig visualisere dit design undervejs.

Opret kopier af rummet, og prøv forskellige layouts for at se, hvad der fungerer bedst. Prøv forskellige stilarter for at få flere designmuligheder, du kan præsentere for din kunde.

2D- og 3D-badeværelsesplantegning

Trin 4: Afslut dit layout, og præsenter dine plantegninger

Opret 2D- og 3D-plantegninger i høj kvalitet med et tryk på en knap. Udskriv og download for at skalere i metriske eller britiske måleenheder og i flere formater, såsom JPG, PNG og PDF. Lav derefter imponerende 3D-visualiseringer, du kan vise til dine kunder.

3D-foto badeværelse

Trin 5: Imponer dine kunder med flotte 3D-renderinger

Det kan ikke være lettere at visualisere dine indretningsidéer i 3D. Brug blot det virtuelle kamera i softwaren til at klikke og generere virtuelle 3D-fotos og 360-visninger. Du kan endda gå rundt i dit design i virtuel Live 3D. Live 3D opdateres øjeblikkeligt, hvis du ændrer dit design uden ventetid eller nedetid. Endelig en overkommelig måde at hjælpe dine kunder med at forstå din vision.

Ofte stillede spørgsmål


Indretningsdesignerens yndlingsfunktioner

RoomSketcher‐app'en er fyldt med professionelle funktioner målrettet indretningsdesignere. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?