RoomSketcher

Indretningsdesign

Nu kan du lave projekter og designe lækre rum online. Lav planløsninger, indretningsforslag og imponerende præsentationsbilleder – hurtigt og effektivt.

  • Planlæg dine indretningsprojekter online
  • Lav professionelle 2D- og 3D-plantegninger
  • Visualiser dine design med levende 3D-plantegninger, Live 3D og 360 graders visninger

” RoomSketcher er til stor hjælp for mig, når jeg designer. Ved at prøve mig frem via værktøjet er jeg kommet på idéer, som jeg ellers ikke ville have tænkt på. ”
Jenny, Canada

Indretningsdesign på en let måde

Arbejder du med indretningsdesign på den ene eller anden måde? Uanset om du gør det professionelt eller bare for sjov skyld, er RoomSketcher den perfekte applikation for dig.

Der er mange grunde til at starte på et indretningsprojekt, men målet er for det meste det samme – at forbedre et rum og gøre det mere tiltalende visuelt.

RoomSketcher gør det enkelt at visualisere dine idéer! Ved at prøve dig frem online kan du undgå at lave fejltagelser i virkeligheden.

Lav lækre 3D-visualiseringer

Når man arbejder med indretningsdesign, er det at kunne formidle sine designidéer, et vigtigt element. Med RoomSketcher kan du lave plantegninger i 3D og professionelle planløsninger, som formidler dine idéer tydeligt og professionelt.

Interior-Design-Live-3D

Sådan fungerer det

Med RoomSketcher får du adgang til vores moderne tegneværktøj og publiceringssystem med det samme. Lav et hurtigt og effektivt udkast til et rum eller projekt ud fra eksisterende mål. Du kan enten anvende vores tegneværktøj eller sende eksisterende plantegninger til os, så tegner vi dem ind for dig. Bagefter kan du let ændre udseende og indretning på din plantegning ved hjælp af vores smarte træk-og-slip funktion. Du kan vælge mellem tusindvis af produkter og materialer.

Interior-Design-Floor-Plans

Engager og del

Gennemgå og del dine idéer og projekter med kunder og entreprenører på mobile enheder eller en bærbar computer. Du kan let dele dine professionelle billeder på sociale medier, indretningsblogs og indretningsblade.

Interior-Design-3D-Photo

Kom i gang – hurtigt og enkelt

Du kan afprøve en stor del af RoomSketchers funktioner inklusive app’en helt gratis. Hvis du får brug for flere funktioner, skal du blot opgradere – det er let og ligetil.

“RoomSketcher er et nemt og kreativt værktøj til at udtrykke dine idéer.”
John Nuter, indretningsarkitekt, USA

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER