Gå til indholdet

Ejendomsmægler

RoomSketcher hjælper ejendomsmæglere med at lave plantegninger af høj kvalitet og øjeblikkelige virtuelle rundture i 3D.

James Bellini

RoomSketcher er genial – de professionelle kvalitetsplantegninger, jeg har lavet, har forbedret vores boligannoncering helt enormt.

James Bellini

Ejendomsmægler, James Griffin Lettings

RoomSketcher 2D 3D-plantegninger til hurtig ejendom

Lav imponerende boligannoncer

Plantegninger fanger opmærksomhed og er elsket af både købere og sælgere. RoomSketcher er din partner til at skabe boligannoncer, der gør interesserede kunder til købere. Med professionelle 2D- og 3D-plantegninger bliver din marketingpakke øjeblikkeligt mere tiltalende. At tilføje en plantegning til præsentationen kan være lige, hvad du har brug for at lukke salget.

RoomSketcher Live 3D-plantegninger

Engager dine købere med interaktive online-annoncer

Giv dine ejendomme liv med RoomSketcher Live 3D. Potentielle boligkøbere kan "gå igennem" boligen via en interaktiv virtuel rundtur, du har oprettet ved et klik på en knap. Lad boligkøbere møblere og indrette boligen, inden de køber. Det vil bringe dem et skridt tættere på at komme med et bud på boligen, hvis de stort set allerede er flyttet ind.

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Dit fuldstændigt fleksible plantegningsværktøj

  • Frit valg, afhængigt af din aktuelle arbejdsbyrde - tegn selv, eller lad os tegne for dig
  • Kopier og tilpas tidligere projekter fra dit online arkiv
  • Nemt at redigere rumnavne og mere direkte i softwaren

Ejendomsmæglerens yndlingsfunktioner

RoomSketcher-appen er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til ejendomsmæglere. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?