Gå til indholdet

Bygherrer

Er du en bygherre og bygger nye boliger eller ombygger boliger til salg? Med RoomSketcher kan du lave plantegninger af høj kvalitet og 3D-visualiseringer, der er perfekte til din specifikke boligmarkedsføring.

Tommy Nyborg

Det er fantastisk at arbejde med RoomSketcher. Vi sælger huse og bruger RoomSketcher-app’en til kundemøder, hvor vi lægger planer for huset. Det er meget nemt at bruge og et hurtigt værktøj for vores kunder til at foretage de ændringer, de ønsker i deres nye hjem. At vores kunder kan se huset, allerede før det er bygget, giver os en stor fordel i forhold til vores konkurrenter.

Tommy Nyborg

Salgschef, Norge, Fiskerhedanvillan

Markedsfør dine specifikke boliger online

RoomSketcher er ideel til entreprenører, der ønsker at markedsføre nye, specifikke boliger på en engagerende og nyttig måde. Flere og flere mennesker starter deres søgen efter det perfekte hjem online. Med RoomSketcher kan du skabe plantegninger af høj kvalitet og 3D-visualiseringer, der er perfekte til at markedsføre dine tilpassede boliger online. Få fat i dine potentielle boligkøbere med professionelle 2D- og 3D-plantegninger, interaktive Live 3D-rundture og panoramiske 360°-graders visninger.

RoomSketcher 2D og 3D ejendomsplanlægning i 2D og 3D

Professionelle plantegninger, der er tilpassede til at passe til din markedsføring

Opret plantegninger 2D og 3D i høj opløsning, der er optimeret til print og web. Føj dem nemt til dit websted, trykte markedsføringsmaterialer og mere. Tilpas dine plantegninger med dit brands farver og logo. Opret møblerede eller umøblerede plantegninger med væsentlige detaljer, såsom mål, rumnavne og størrelser. Du kan endda give dine kunder lov til at åbne plantegningen og begynde at møblere den selv!

Vores brugervenlige plantegnings- og indretningsdesign-app gør oprettelse af plantegninger og 3D-visualiseringer hurtig, nem og overkommelig. Vælg selv at tegne dine plantegninger, eller bestil dem hos os – alt, hvad du behøver er en tegning eller en skitse.

Imponer potentielle købere med imponerende 3D i høj opløsning

Bring dine specifikke hjem til live med imponerende 3D-visualisering. Giv kunderne mulighed for at tage en virtuel Live 3D-rundtur – med et klik på en knap!

Lav fantastiske visualiseringer, der viser dine kunders muligheder for finish og indretning – uden at skulle betale for dyre CGI'er. Iscenesæt rummene med møbler og indretning for at hjælpe kunderne med at visualisere, hvordan hjemmet vil se ud, når det er møbleret. En sjov og engagerende måde for kunder at tage en virtuel rundtur i deres tilpassede hjem online.


Bygherrenes favoritfunktioner

RoomSketcher er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til bygherrer. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?