Gå til indholdet

Gengivelser i høj opløsning

Få rendering i høj opløsning med RoomSketcher Pro og Team. Vores plantegninger og 3D-visualiseringer i høj opløsning, der er optimeret til print og web, er perfekte til markedsføring af fast ejendom eller præsentationer af indretningsdesign.

3D-foto med høj opløsning Badeværelse
Roomsketcher 2D og 3D plantegninger gjengivelse i høj opløsning

Plantegninger i udskriftskvalitet

Med Pro og Team får du plantegninger i udskriftskvalitet. Lav skarpe, klare professionelle 2D-plantegninger og smukke 3D-plantegninger i fuld farve, der viser tekstur og materialer. Udskriv eller download dine højopløselige plantegninger i flere størrelser og formater, som du kan føje til din hjemmeside, dine kundepræsentationer og dine trykte markedsføringsmaterialer.

Skandinavisk badeværelse

Imponerende 3D-billeder

Lav imponerende 3D-billeder af dine projekter, som får dine kunder til at sige "Wow". Vores højopløselige 3D-fotos er 2000 x 1500-pixels. Perfekt til storskærmspræsentationer, print, porteføljer og mere. Uanset om du ønsker at skabe interiørbilleder til ejendomsmarkedsføring, iscenesættelse af hjemmet eller boligdesignprojekter, vil højopløselige 3D-fotos give dig en fantastisk 3D-visualisering af rummet.

Panoramisk 360-visning

Skab større, bedre og skarpere 360 graders panoramavisninger med RoomSketcher 360. Vores højopløselige, 360-graders visninger er 2000 x 2000‐pixels - perfekt til fremvisning på skærmen. 360-visninger kan afspilles på tværs af alle enheder (Windows, Mac, iPad og Android-tablets), og de er nemme at dele og implementere. Gør din hjemmeside bedre sammen med dine boligfortegnelser og præsentationer med 360-graders visninger i høj opløsning.

Klar til at prøve RoomSketcher?