Gå til indholdet

Planlægningsværktøj til køkkenet - Design dit køkken online

RoomSketchers App er et brugervenligt værktøj til køkkendesign. Design et layout af dit drømmekøkken, og visualiser i fantastisk 3D.

online køkken planlægningsværktøj
Antonella Nuredini

RoomSketcher er et fantastisk, brugervenligt værktøj til indretning.

Antonella Nuredini

Indretningsarkitekt, USA

Køkkenplanlægning på den nemme måde

Lav dit køkkendesign med RoomSketcher-appen på din computer eller tablet. Kom i gang med dit køkken i dag med vores brugervenlige køkkenplanlægger. Tegn din plantegning, vælg dine møbler, og se dit køkkendesign i 3D - så nemt er det!


halvø køkkenlayout tropisk stil 2d plantegning

Trin 1: Tegn din plantegning

Lav en grundplan af dit køkken på få minutter ved hjælp af enkle træk og slip-tegneværktøjer. Du skal blot klikke og trække din markør for at tegne eller flytte vægge. Vælg vinduer og døre fra produktbiblioteket, og træk dem blot på plads. Indbyggede måleværktøjer gør det nemt at lave en præcis plantegning.

halvø køkken layout tropisk stil 3d plantegning

Trin 2: Indret dit køkken

Vælg køkkenskabe, apparater, inventar og meget mere, og træk dem blot på plads. Du kan nemt ændre størrelsen på elementerne, eksperimentere med forskellige overflader og gemme dine foretrukne designmuligheder, så du kan gennemgå og sammenligne dem.

køkkenplanlægningsværktøj live 3d

Trin 3: Se dit køkken i 3D

Brug kameraet til at tage øjeblikkelige snapshots af dit køkkendesign i 3D. Oplev en rundtur i 3D af dit køkkendesign med vores Live 3D-funktion. Når dit design er færdigt, kan du oprette 3D-plantegninger, 3D-fotos og 360-visninger i høj kvalitet for at præsentere dine idéer.


Hvorfor RoomSketcher er den bedste software til køkkendesign:

RoomSketcher gør det nemt at oprette køkkenlayouts og 3D-billeder af dit køkkendesign – som en professionel! Her er blot nogle få eksempler på de typer plantegninger og billeder, du kan oprette:

roomsketcher køkkenplanlægningsværktøj 2d plantegning

Plantegninger i 2D af køkkenet

2D-plantegninger er vigtige for planlægningen af køkkenet. De hjælper dig med at indrette dit køkken ordentligt, så du ved, hvad der passer ind og får mere præcise beregninger. Vis mål, rummets størrelse i kvadratmeter og fod, placeringen af køkkeninventar og meget mere.

køkkenplanlægningsværktøj 3d plantegning blå marmor

Plantegninger i 3D af køkkenet

Med RoomSketcher kan du oprette en 3D-plantegning af dit køkken med et enkelt klik på en knap! 3D-plantegninger er ideelle til planlægning af køkkenets design, fordi de hjælper dig med at visualisere hele rummet, herunder skabe, apparater, materialer og meget mere.

badeværelse planlægningsværktøj 3d foto blå marmor

3D Billeder

Opret 3D-fotos af høj kvalitet af dit køkkendesign fra dine snapshots fra kameraet. Du kan se, hvordan dit køkkendesign kommer til at se ud, herunder farver, teksturer og materialer. De er den perfekte måde at se og dele dine designideer på!

360 Visninger

Få fantastiske 360-graders visninger af dit køkkendesign med det samme. Se hele rummet, som om du stod der rigtigt!


Køkkenplantegninger og ideer fra RoomSketcher

Gør dine køkkendrømme til virkelighed. Start med en køkkenlayoutskabelon, som du finder i vores Plantegningsgalleri.


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Anbefalet læsning

Klar til at prøve RoomSketcher?