Gå til indholdet

Indstil favoritter

Med RoomSketchers store produktbibliotek er du sikker på at få flere favoritartikler. Du skal ikke bruge tid på at lede efter dem - gem dine mest brugte materialer, malingsfarver og møbler som favoritter i appen.

Velg dine favoritter i RoomSketcher appen
Vælg dine favoritmøbler

Indstil dit eget personlige sortiment

Efterhånden som du lærer RoomSketchers store møbelbibliotek at kende, finder du hurtigt dine yndlingsmøbler, materialer og malingsfarver. Bare klik på hjertet på elementet, og det føjes til din liste over favoritter - så simpelt som det!

Fortsæt med at markere dine favoritter, og du vil få dit eget personlige udvalg af produkter på ingen tid.

Velg dine favorittfarger

Find dine favoritter hurtigere

Hvis du markerer dine mest brugte varer som favoritter, sparer du masser af tid! Med et enkelt klik kan du straks få adgang til dem og tilføje dem til dit projekt.

Lad os sige, at du vil finde spiseborde og stole - du skal blot klikke på hjertet, og dine yndlingsmøbler dukker op. Eller hvis du vil udskifte materialer på en møbelgenstand, finder du hurtigt dine yndlingsstilarter uden at skulle søge i lange lister over materialer.

RoomSketcher Pro flere produkter

Professionelle brugere kan oprette et bibliotek med virksomhedsmøbler 

Fremskynd produktionen af plantegninger ved at begrænse produktudvalget på tværs af hele din virksomhed. Opret et bibliotek med forhåndsgodkendte varer, og del det med hele dit team. Det er nemt at skifte tilbage til det fulde møbeludvalg, når der er behov for det, men shortlisten gør det endnu hurtigere at oprette plantegninger med de rigtige elementer. En populær funktion hos vores erfarne plantegnere.

Kontakt kundeservice , hvis du har brug for hjælp til at konfigurere dette.

Klar til at prøve RoomSketcher?