Gå til indholdet

Stort møbelbibliotek

Med Pro og Team får du adgang til vores komplette produktbibliotek. Flere møbler, flere materialer, mere inventar og flere overflader.

Interior design trends wellness derhjemme
RoomSketcher Pro flere produkter

Flere møbler, inventar og boligindretning, der kan tilpasses

Med RoomSketcher Pro og Team får du eksklusiv adgang til vores komplette produktbibliotek, som omfatter flere møbler, inventar, apparater og tilbehør til at møblere dine ejendomme og designprojekter med. Alt sammen med vores smarte Udskift materialer-funktion, så du kan ændre finish og farve på genstandene.

Åbent køkkenlayout

Flere overflader og materialer

Få adgang til vores komplette materialebibliotek, hvor du finder masser af ekstra materialemuligheder til dine gulve, vægge og lofter. Derudover får du vores fulde udvalg af overflader til hvidevarer, skabe og bordplader i køkkenet. Prøv marmor, sten eller træ, forskellige fliser, paneler og meget mere.

Opret uderom i 3D

Også flere muligheder til udenfor!

Masser af udendørsmøbler til rådighed - alt fra terrassestole og komfortable loungesofaer til liggestole, grill, pools og meget mere. Plus en bred vifte af udendørs belægningsmaterialer som græs, jord, grus og sand. Tilføj planter, træer og buske for at lave udendørsområder, landskabsdesign, grundplaner og mere.

Omfattende muligheder for møbler

Pro- og Team-brugere kan indstille et brugerdefineret udvalg i biblioteket

Har du ikke brug for tusindvis af møbler? Begræns dit møbelbibliotek til kun at vise dine mest brugte elementer. Spar tid ved at oprette en liste over dine mest brugte møbler og dele listen med hele dit team. En populær funktion for vores erfarne plantegnere. Tag fat i kundeservice for mere information.

Klar til at prøve RoomSketcher?