Gå til indholdet

Kurvede vægge

Lav buede vægge på ingen tid! Med RoomSketcher er det nemt at bukke væggene i præcis den vinkel, du ønsker - ligesom i rigtige hjem. Desuden åbner denne funktion op for masser af kreative muligheder med dine indretningsdesigns.

Skab nemt buede vægge med RoomSketcher

Buk dine vægge uden problemer

Med RoomSketcher er det let, at tegne buede vægge – bare tegn din væg, og klik for at bukke den. Vælg den præcise vinkel eller bare tryk for at trække den på plads. 

Med vores automatiske teknologi til at bukke vægge bliver væggen formet som en perfekt bue. Slut med ellipser, der ikke er centrale – kun en flot, glat og perfekt, buet væg. 

Grundplan med landskab og pool i 2D

Tegn buede vægge og altaner, der afspejler virkeligheden

Mange hjem har buede vægge, en rund altan eller et område, der adskiller sig fra resten. I RoomSketchers app kan du lave dem præcis, som de ser ud i virkeligheden. 

Buede vægge og skillelinjer kan alle tilpasses lige som en standardvæg. Mal dem, tilføj tapet, eller tilføj materialer som mursten og paneler. Du kan endda tilføje altanrækværk og lave buede stengange i haven. Få din boligs plantegning til at afspejle hjemmet, som det rent faktisk ser ud.

Buet væg Spisehjørne Køkken

Tilføj døre og vinduer med et enkelt klik

Brug for at tilføje døre eller vinduer? Ikke noget problem. Tilføjelser af døre og vinduer i en buet væg fungerer på samme måde som på en lige væg – bare klik for at tilføje dit inventar, og se det med det samme. Døre og vinduer buer ikke, hvilket gør det nemt at fastholde dine indtastede mål.

Design af Jack & Jill badeværelse i 3D med buet væg

Vær kreativ, når det kommer til design af have, badeværelser og franske altaner

Med muligheden for at bukke en væg i den form, du ønsker, er der masser af potentiale for at være kreativ. Lav sektioner med blomsterbede i haven eller halvmåneformede brusekabiner og altaner. Eller hvad med et hyggeligt, rundt læsehjørne? Mulighederne er uendelige. 

Klar til at prøve RoomSketcher?