Gå til indholdet

Planlægningsværktøj til badeværelset - Design dit eget badeværelse online

Udarbejd dit badeværelsesdesign med vores online værktøj til indretning af badeværelser. Design fra bunden, eller start med en eksisterende badeværelsesskabelon.

badeværelse planlægningsværktøj blå
Virginie Chaventon interiørdesigner

RoomSketcher er let at bruge, og du kan tilføje en masse fine møbler til dine plantegninger! Det er bare perfekt!

Virginie Chaventon

Interior Designer, Décoration Partition

Effektiv app til indretning af badeværelset

Opret dit badeværelsesdesign ved hjælp af RoomSketcher-appen på din computer eller tablet. Tegn din plantegning, vælg dine møbler, og se dit badeværelsesdesign i 3D – så nemt er det!


badeværelsesplan i jack og jill stil 2d plantegning

Trin 1: Tegn din plantegning

Tegn en plantegning over dit badeværelse på få minutter ved hjælp af enkle træk og slip-tegneværktøjer. Klik og træk markøren for at tegne eller flytte vægge. Vælg vinduer og døre fra produktbiblioteket, og træk dem bare på plads. Indbyggede måleværktøjer gør det nemt at oprette en nøjagtig plantegning.

jack og jill badeværelse 3d plantegning

Trin 2: Indret din badeværelsesplantegning

Vælg badeværelsesvaske, skabe, inventar og meget mere, og træk dem på plads. Du kan nemt ændre størrelsen på elementerne, eksperimentere med forskellige overflader og gemme dine foretrukne designmuligheder, så du kan gennemgå og sammenligne dem.

badeværelse planlægningsværktøj live 3d

Trin 3: Se dit badeværelse i 3D

Brug kameraet til at tage øjeblikkelige 3D-snapshots af dit badeværelsesdesign i 3D. Brug vores interaktive Live 3D-rundtursfunktion for at opleve dit design, som om du faktisk var på stedet. Når dit design er færdigt, kan du oprette 3D-plantegninger, 3D-fotos og 360-visninger i høj kvalitet for at se dine idéer.


Opret badeværelsesplantegninger og billeder

RoomSketcher gør det nemt at lave plantegninger og 3D-billeder af dit badeværelsesdesign – som en professionel! Her er blot nogle få eksempler på de typer plantegninger og billeder, du kan oprette ved hjælp af planlægningsværktøjet til badeværelset:

roomsketcher badeværelse planlægningsværktøj 2d plantegning

2D Badeværelsesplantegninger

2D-etagebygningsplaner er vigtige for planlægning af badeværelser. De hjælper dig med at indrette dit badeværelse på den rigtige måde, med at se, hvad der passer ind, og med at få mere præcise beregninger. Vis mål, rummets størrelse i kvadratmeter og fod, placeringen af badeværelsesinventar og meget mere.

roomsketcher badeværelse planlægningsværktøj 3d plantegning

Plantegninger af badeværelset i 3D

Med RoomSketcher kan du oprette en 3D-plantegning af dit badeværelse med et enkelt klik på en knap! 3D-plantegninger er ideelle til at lægge planer for badeværelset med, fordi de hjælper dig med at visualisere hele rummet, herunder skabe, inventar, materialer og meget mere.

roomsketcher badeværelse planlægningsværktøj 3d foto

3D-billeder

Lav 3D-fotos af høj kvalitet af dit badeværelsesdesign fra dine kamera-snapshots. Se, hvordan dit nye badeværelse vil se ud, herunder farver, teksturer og materialer. Det er den perfekte måde at se og dele dine designidéer på!

360 Visninger

Opret fantastiske 360-graders visninger af dit badeværelsesdesign med det samme. Se hele rummet, som om du står der selv!


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Badeværelsesplantegninger og ideer fra RoomSketcher

Design et rum til ethvert projekt - stort eller lille, privat eller erhverv. Start med en skabelon til indretning af badeværelset, som du finder i vores plantegningsgalleri.


Anbefalet læsning

Klar til at prøve RoomSketcher?