Gå til indholdet

Grundplans-software online - Skitser, opret og visualiser

På udkig efter software til at lave grundplaner med? Med RoomSketcher kan du oprette 2D- og 3D-grundplaner af høj kvalitet, der er perfekte til fast ejendom, havedesign, landskabsdesign og mere.

Ruben Feldman

Jeg synes, at RoomSketcher er en meget pålidelig virksomhed på alle områder. Den er professionel, bekymrer sig om brugerne, leverer som lovet i forskellige udformninger, hvilket er af afgørende betydning, når vi organiserer vores arkitektopgaver!”

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

Brugervenlig grundplanssoftware

Uanset om du er en erfaren professionel, eller du aldrig har tegnet en grundplan før, kan du oprette en grundplan hurtigt og nemt på din pc, Mac eller tablet.


Software app til grundplan

Trin 1: Skitser din grundplan

Tegn din grundplan hurtigt og nemt ved hjælp af RoomSketcher-app’en på din computer eller tablet. Tegn haveanlæg, græsplæner, gangbroer, indkørsler, parkeringsarealer, terrasser og meget mere. Definer grænser med hegn, vægge, kantsten og hække. Tilpas din grundplan med forskellige zonefarver, materialer og teksturer.

Udendørs møbler eksempler

Trin 2: Tilføj materialer og møbler

Tilføj træer, planter og buske. Prøv forskellige landskabsmaterialer, såsom brolægning, fliser, småsten, barkflis og mere for at finde de rigtige materialer til dit landskabsdesign. Tilføj derefter udendørsprodukter, såsom pools, plantekasser, møbler og mere fra produktbiblioteket.

2d 3d grundplan visning

Trin 3: Opret grundplaner, og se dem i 3D

Opret nemt 3D-fotos, 360-visninger, og se dit design i Live 3D – at visualisere din grundplan i 3D kunne ikke være nemmere. Når dit grundplandesign og layout er færdigt, kan du oprette højkvalitets 2D- og 3D-grundplaner og 3D-visualiseringer – med et enkelt klik.


Hvorfor er RoomSketchers App den bedste software til grundplaner?

Den bedste grundplansoftware er nem at bruge og har masser af videoer og vejledninger til at komme i gang. Du bør være i stand til at producere 2D- og 3D-grundplaner af høj kvalitet komplet med mål og dimensioner.

De bedste apps tilbyder 3D-visualisering, for eksempel Live 3D, hvor du virtuelt kan gå rundt på stedet. Dette gør det nemt at visualisere dit design. RoomSketcher-app’en er en effektiv grundplansoftware, der lader dig gøre alt det.


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Eksempler på grundplaner fra RoomSketcher 

Uanset om det er til professionel eller personlig brug, gør RoomSketcher det nemt at lave en plan over grunden. Kom godt i gang med skabeloner og eksempler online i vores plantegningsgalleri.

Klar til at prøve RoomSketcher?