Gå til indholdet

Grundplaner i 2D – Eksempler og idéer

Med RoomSketcher er det nemt at lave 2D-grundplaner i høj kvalitet. Skab et klart overblik over din grunds layout i sort/hvid eller farve, og lav illustrationer over stedets vigtige funktioner.

Grundplaner i 2D er perfekte til…

 • Ejendomsannoncer
 • Salg af ejendomme
 • Boligvurderinger
 • Planer over ejendomme
 • Planer over stedet
 • Planer over parker
 • Landskabsdesign
 • Havedesign
 • Terrænplaner
 • Terasseindretning
 • Design af gårdmiljø
 • Design af pool og gårdhave
Grundplan med landskab og pool i 2D

Hvorfor bruge en 2D-grundplan

Grundplaner i 2D giver et klart overblik over hele ejendommen uden nogle forstyrrelser - de illustrerer grundens layout perfekt. Dette gør dem ideelle til ejendomsmarkedsføring, landskabsdesign og boligforbedringsprojekter. Sammenlignet med 3D-grundplaner er de ofte mere tekniske og kan inkludere målinger og etiketter, hvilket gør dem perfekte til at illustrere vigtige aspekter af ejendommen. 2D-grundplaner er den bedste måde at aflæse layoutet, og hvordan forløbet er i et område.

nemt at tegne grundplaner i app

Lav 2D-grundplaner helt enkelt

Opret grundplaner i 2D online med en brugervenlig grundplanssoftware som RoomSketcher-appen. Med RoomSketcher kan du oprette 2D-grundplaner ved hjælp af din computer eller tablet. Den lette klik- og trækbrugerflade gør det let at forstå og ligetil at tegne en grundplan. Ingen erfaring med at tegne på computer er nødvendig. Du skal blot klikke og trække for at tegne din grundplan og tilføje planter, terræn og udendørsmøbler til din byggeplan.

grundplan med pool og 3-bilsgarage

Tilføj mål, etiketter og rumfarver for at illustrere nøgleområder

Vælg, om du vil vise længde- og breddemål på din grundplan eller størrelser i kvadratfod eller kvadratmeter. Du kan også beregne arealet af hele grunden, kun de bebyggede områder, eller kun udendørsarealerne, ved hjælp af vores smarte totalareal-beregner.

Vores 2D-grundplaner i høj kvalitet kommer i høj opløsning, som er optimeret til udskrift og web. Opret sort/hvide grundplaner eller områder med farvekoder for at illustrere forskellige landskabstræk, såsom haver, græs, gangbroer med mere!


Typer af 2D-grundplaner

Vælg din stil: fra sort og hvid til 2D i fuld farve, med mål eller uden, der er uendelige muligheder tilgængelige med RoomSketcher.

roomsketcher grundplan software 2d grundplan sort hvid

Grundplaner i sort og hvid

Sort/hvide grundplaner har et rent, professionelt udseende, der er perfekt til grundoversigter, bolig- og ejendomsvurderinger og ansøgninger om bygge- og brugstilladelser. Du kan inkludere den indvendige plantegning af bygningerne på din grundplan, eller du kan nøjes med at vise omridset afhængigt af, hvad dine behov er. Tilføj symboler til dine grundplaner, såsom en nordpil for at angive retningen på tegningen og træer og buske for at vise beplantede eller skovklædte områder.

RoomSketcher grundplan Software 2D grundplan

Grundplaner med farve

Farver er en glimrende måde at markere forskellige områder og landskabstræk på en 2D-grundplan. Du kan bruge forskellige grønne nuancer til at angive haver eller græsplæner. Brug blå til at angive vand. Du kan skelne mellem forskellige slags gangstier for at angive, hvilke der har hård belægning og hvilke der ikke har. Du kan også vise landskabsmaterialer som sand, belægning og fliser.


Eksempler på grundplaner i 2D

Få inspiration, og begynd at lave dine grundplaner med en skabelon fra vores plantegningsgalleri. Se nogle eksempler nedenfor:

Klar til at prøve RoomSketcher?