Gå til indholdet

3D-grundplaner – Eksempler og idéer

Med RoomSketcher er det nemt at skabe grundplaner i 3D af høj kvalitet. Perfekt til at fremvise en hel ejendom inklusive baggårds- og landskabsdesign.

Grundplaner i 3D er perfekte til…

 • Ejendomsannoncer
 • Salg af ejendomme
 • Præsentationer
 • Markedsføring af ejendomme
 • Landskabsdesign
 • Havedesign
 • Design af gårdmiljø
 • Design af gårdsplads
 • Terasseindretning
 • Design af baghave
 • Tilbygninger til boligen
 • Terrænplaner
3D-grundplan med have og swimmingpool

Hvorfor bruge en 3D-grundplan

3D-grundplaner giver en virkelig fornemmelse af hele ejendommen og illustrerer detaljerne i landskabet perfekt. Dette gør dem ideelle til ejendomsmarkedsføring, landskabsdesign og planlægning af boligtilbygninger. Sammenlignet med grundplaner i 2D viser de dybde og ægte materialer som græs, jord og vand. De omfatter også alle møbler og detaljer. Ved hjælp af grundplaner i 3D kan du illustrere og fremvise et helt designkoncept over stedet - komplet med alle udendørs detaljer.

nemt at tegne grundplaner i app

Lav 3D-grundplaner helt enkelt

Lav flotte grundplaner i 3D med RoomSketcher-appen, den brugervenlige grundplansoftware. Med RoomSketcher kan du oprette 3D-grundplaner på din computer eller tablet. Den nemme klik- og trækgrænseflade gør det let og ligetil at tegne en grundplan. Du skal blot klikke og trække for at tegne din ejendoms layout. Integrerede måleværktøjer viser dig længden og bredden, mens du tegner. Tilføj derefter landskabsmaterialer, planter og udendørsmøbler for at fuldende din grundplan.

Typer af 3D-grundplaner

Vælg dit udseende: Fra komplette grundplaner til baggårds- og havedesign. Med det store udendørs produktbibliotek er der uendelige muligheder. 

RoomSketcher grundplanssoftware 2D-grundplan

Ejendommens layout

3D-grundplaner er en fremragende måde at illustrere en ejendoms layout på. I dette eksempel kan du se alle de udendørsarealer ejendommen har at tilbyde, inklusive en garage, en lukket baggård og et stort dæk med udendørs spiseområde. Grundplaner i 3D gør det nemt at forstå ejendommens layout og se dets potentiale med det samme.

3d grundplan landskabsdesign

Landskabsdesign

Grundplaner i 3D er ideelle til landskabsdesign, fordi de gør det nemt for beskueren at visualisere, hvordan designet vil se ud. Denne 3D-grundplan viser landskabsdesignet af et område i baghaven. Selvom det er et relativt lille rum, har haven masser af gode udendørs funktioner såsom et udendørs køkken og spiseplads, en jacuzzi, en solterrasse og et udendørs opholdsområde med pejs.

3D-grundplan Design af baggård

Design af baghave

3D-grundplaner er virkeligt nyttige til at designe baghaven med. I dette baghavedesign illustrerer 3D-grundplanen tydeligt de elementer, der udgør hvert område, inklusive landskabsmaterialer og udendørs møbler. Dette gør det nemmere at visualisere, hvordan hvert enkelt rum vil se ud, hvordan det kan bruges, og hvilke materialer der fungerer bedst.


Eksempler på grundplaner i 3D

Få inspiration, og begynd at lave dine grundplaner med en skabelon fra vores plantegningsgalleri. Se nogle eksempler nedenfor:

Klar til at prøve RoomSketcher?