Gå til indholdet

Design dit fitnesscenter – brugervenligt designværktøj til fitnesscentret

Leder du efter en nem måde at planlægge og visualisere et nyt fitnesscenter i 3D? Prøv en brugervenlig online fitnesscenterplanlægger som RoomSketcher. Med RoomSketcher kan du oprette planløsninger for fitnesscentre, layout af fitnessudstyr og se dine fitnesscenter-designs i 3D!

design dit fitnesscenter nemt 3d fitnesscenter planlægningsværktøj
Max Hodges

Et brugervenligt, men overraskende effektivt og funktionsrigt værktøj til rumplanlægning

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Design fitnesscentret online - Sådan opbygger du dit eget fitnesscenter-layout

Design dit fitnesscenter ved hjælp af RoomSketcher-appen på din computer eller tablet. Tegn din plantegning over centret, vælg dit udstyr, og se dit fitnesscenter i 3D - så nemt er det!


fitnesscenter planlægningsværktøj app

Trin 1: Tegn din plantegning over fitnesscentret

Tegn din plantegning af fitnesscentret på få minutter ved hjælp af enkle træk og slip-værktøjer. Du skal blot klikke og trække din markør for at tegne og flytte vægge. Vælg vinduer og døre fra produktbiblioteket, og træk dem blot på plads. De indbyggede måleværktøjer gør det nemt for dig at skabe nøjagtige plantegninger og fitnesscenterlayouts.

3d fitnesscenter planlægningsværktøj

Trin 2: Indret og vælg udstyr

Du kan indrette dit fitnesscenter ved at vælge overflader, møbler, udstyr og tilbehør fra produktbiblioteket og blot trække dem på plads. RoomSketcher-produktbiblioteket indeholder over 5.000 materialer og produkter. Vælg mellem et stort udvalg af fitnessudstyr til både privat og erhvervsmæssig brug. Du kan nemt ændre størrelsen på elementer, ændre farver og overflader og prøve forskellige layouts.

fitnesscenter planlægningsværktøj live 3d

Trin 3: Se dit fitnesscenter i 3D

Brug kameraet i appen til at tage 3D-snapshots af dit fitnesscenter-design i 3D, mens du arbejder. Gem billederne for at gennemgå og sammenligne dem. Tag en interaktiv live 3D-rundtur i dit fitnesscenter-design, og opret 3D-plantegninger, 3D-fotos og 360-visninger i høj kvalitet for at præsentere designet for dine kolleger eller kunder.


Opret plantegninger og 3D-fitnesscenterdesign

RoomSketcher gør det nemt at lave plantegninger til fitnesscentre og design af 3D-fitnesscentre – som en professionel! Her er blot nogle få eksempler på de typer plantegninger og 3D-billeder, du kan oprette:

design af træningsrum træningsstudio plantegning

2D-plantegninger for fitnesscentre

2D-plantegninger er vigtige i forbindelse med planlægning af fitnesscentre. De hjælper dig med at indrette dit lokale ordentligt og med at bestemme, hvad der passer ind. Dine plantegninger vil også hjælpe dig med at få mere præcise beregninger fra entreprenører, leverandører og installatører. Brug dine 2D-plantegninger til at vise vigtige mål, rummets størrelse i kvadratmeter og fod, udstyrets og indretningens placering, vigtige noter og meget mere.

design af fitnesscenter 3d plantegning

3D-plantegninger for fitnesscentre

Med RoomSketcher kan du også oprette en 3D-plantegning af dit fitnesscenter med et enkelt klik på en knap! 3D-plantegninger er ideelle til planlægning af fitnesscentre, fordi de hjælper dig med at visualisere hele rummet, herunder møbler, udstyr, farver, materialer og meget mere.

fitnesscenter planlægningsværktøj 3d foto fitnesscenter design

3D-billeder

Ved hjælp af kameraet i appen kan du tage øjeblikkelige snapshots for at se dit fitnesscenterdesign i 3D. Gem dine yndlingsbilleder, og omdan dem til smukke 3D-fotos i høj kvalitet, der viser, hvordan rummet rent faktisk kommer til at se ud. De er den perfekte måde at se og dele dine idéer til indretning af fitnesscentret på.

360-graders visninger

Skab fantastiske 360-visninger af dit fitnesscenter. 360-visninger giver dig mulighed for at se et 360 graders panoramabillede af hele rummet, som om du var på stedet. Desuden er de interaktive, så du kan se til venstre og højre, op og ned, og zoome ind og ud. Du kan nemt integrere dem på dit hjemmeside, i præsentationer og dele dem med andre for at vise dit design frem.


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Plantegninger og ideer til fitnesscentre fra RoomSketcher

Gør dit drømmecenter til virkelighed, og design enhver form for fitnesscenter. Start med en skabelon til indretning af et fitnesscenter, som du finder i vores plantegningsgalleri.


Anbefalet læsning

Klar til at prøve RoomSketcher?