RoomSketcher

Pro Funktioner

Vores RoomSketcher Pro abonnement er pakket med professionelle funktioner for at du kan lave højkvalitets plantegninger og 3D visualiseringer. Ideel for hjemmedesign, renovering og ejendomsmæglere.

RoomSketcher-Pro-Features
  • Professionelle plantegninger og flotte 3D visualiseringer
  • Virksomhedsmarkedsføring, specieltegnet plantegninger og meget mere!
  • Den bedste værdi for gode funktioner og plantegningsbestillinger

” RoomSketcher er uvurderlig for min bedrift og har virkelig hjulpet us med at forbedre design og layout aspekter med vores projekter. ”
Leon Wade, Storbritannien

Professionelle plantegninger og flotte 3D visualiseringer

Et RoomSketcher Pro abonnement inkluderer alle funktionerne som RoomSketcher har, plus alle professionelle funktioner for at tilpasse, personliggøre og mærke dine plantegninger

Lav professionelle 2D og 3D plantegninger af høj kvalitet hurtigt og nemt. Du kan selv tegne eller bruge vores Plantegningsservice. Højt opløseligt output, trykket i skala i JPG-, PNG- og PDF-formater – perfekt til udskrift og online.

Imødekom og glæd dine kunder med flot 3D visualisering. Lav pragtfulde 3D billeder, 360 View og Live 3D Plantegninger

I tillæg til professionelle Plantegninger og 3D visualisering inkluderer Pro også:

Mærk dine Plantegninger

Giv dine plantegninger et professionelt look ved at give dem et mærke. Tilføj dit logo, inkorporer dit selskabs farver og lav et professionelt plantegningsbrevhoved.


Lær mere →

RoomSketcher-Brand-Your-Floor-Plans

Udregn Samlet areal

Lad din Samlet areal funktion gøre det hårde arbejde. Udregn automatisk arealet af din plantegning på forskellige måder. Udregn totalt areal, bruttoareal, interne arealer og mere!


Lær mere →

Total-Area

Tegn fra et blåtryk

Har du allerede en eksisterende plantegning? Importer den til os i form af en skabelon. Upload et blåtryk, skitse eller et billede. Lav dine 2D og 3D Plantegninger hurtigere!


Lær mere →

Draw-From-A-Blueprint

Tilpas 2D plantegninger

Lav den 2D plantegning du vil have. Farvekod rum eller lav dem sort og hvid, set din væg-top i en bestemt farve og meget mere.


Lær mere →

RoomSketcher Custom 2D Floor Plan Profiles

Tilpas 3D Plantegninger

Tilpas dine 3D Plantegning of få udtrykket og følelsen du vil have. Med mere end 20 forskellige valgmuligheder til at tilpasse. Det er nemt at lave din personlige plantegningsprofil.


Lær mere →

RoomSketcher Custom 3D Floor Plan Profiles

Mere møbler og materiale

Få eksklusiv tilgang til vores fuldstendige produktbibliotek. Få flere møbler, fast inventar, materiale, redskabe og udstyr til at møblerer dine ejendomme og til at designe projekt med.


Lær mere →

RoomSketcher More Furniture

Flip og roter plantegninger

Flip og roter dine plantegninger med et hurtig klik. Det er nemt at flippe dine planteginer horisontalt og vertikalt, og kan roteres 90 grader, enten med –eller mod uret eller hele 180 grader.


Lær mere →

Flip and Rotate Floor Plans

Læg til mål

Læg til rum og væg mål hurtig og nemt ved at bruge Measurement Wizards. Læg til rummålinger for et helt rum, individuelle vægge og længde x bredde dimensioner i meter, fod eller begge.


Lær mere →

RoomSketcher Add Measurements

Kom i gang, risikofrit!

Du kan få tilgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en øre. Opgrader for stærkere funktioner – der er så nemt!

“Jeg er virkelig glad for RoomSketcher. Det er det grundlæggende værktøj for mine plantegninger og opførelser ”
Konstadina, Indretningsdesigner, Grækenland

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma