Gå til indholdet

Opgrader til Premium-projekt

Vil du kun opgradere ét projekt? Så er en Premium‐projektopgradering noget for dig. Opret dit projekt med dit gratis abonnement. Opgrader derefter for at få udvalgte premium-funktioner i et år.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Gå rundt via Live 3D

Tag på en virtuel rundtur i dit indretningsdesign eller dit boligprojekt i interaktiv Live 3D! Vores smarte 3D-gengivelse og visualiseringsteknologi gør det nemt. Du skal blot klikke for at se din plantegning i Live 3D. Flyv hen over plantegningen for at få et tydeligt overblik over layoutet fra alle vinkler, eller gå rundt og se værelserne, som om du faktisk er der!

roomsketcher bestilling af plantegninger 2d

Få en professionel plantegning i 2D

Uanset om du planlægger et boligindretningsprojekt eller arbejder som ejendomsmægler, er 2D-plantegninger afgørende. RoomSketchers plantegninger i 2D giver et klart og enkelt visuelt overblik over ejendommen. Tilføj rumnavne og rumstørrelser. Lav et output i høj opløsning i JPG-, PNG- og PDF-formater til udskrift og download. Udskriv i målestoksforhold i enten standard metriske eller britiske mål.

Udskift materialer gardin

Brug vores populære ‘udskift materialer’-funktion

Med ’udskift materialer’ kan du afprøve forskellige materialer og farvemuligheder eller skabe dine egne brugerdefinerede farver. Mange genstande i møbelbiblioteket kan anvendes med denne funktion. Tilpas udseendet og følelsen af sofaer og lænestole, døre, vinduer, trapper, køkkenskabe, pejse, belysning og mere, så de passer til din unikke stil og ønsker. En fantastisk måde til at gøre dit design mere personligt!

RoomSketcher-app til PC Mac Tablet

Hvordan opgraderer jeg kun et enkelt projekt?

Opret en gratis RoomSketcher-konto, og tegn, indret og dekorer din plantegning via RoomSketcher-appen. Når du er klar til at tage dit projekt til det næste niveau, kan du opgradere dit projekt til et Premium-projekt. Funktionerne vil være tilgængelige umiddelbart efter, at din betaling er gået igennem. Hvis du er Pro- eller Team-abonnent, har du allerede disse funktioner til rådighed for alle dine projekter.

Klar til at prøve RoomSketcher?