Gå til indholdet

Pro-abonnement

RoomSketcher Pro er ideel til professionelle brugere, der ønsker plantegninger af høj kvalitet og 3D-visualiseringer til at designe, bygge eller sælge ejendomme.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Professionelle plantegninger og 3D-visualisering

Et RoomSketcher Pro-abonnement inkluderer alle de funktioner, du har brug for til at tilpasse, personliggøre og tilføje branding til dine plantegninger.

Få brugervenlige funktioner plantegninger i 2D og 3D, avancerede 3D Fotos, 360 graders visninger og Live 3D, som du kan dele med dine kunder og købere. Du kan også tegne dine plantegninger med udgangspunkt i et blueprint, du har uploadet, og du kan bestille plantegninger ved hjælp af credits, som giver dig en nedsat pris.

Standard Vejledning farvede rum Standard 2D Plantegning

Perfekt til professionelle brugere 

RoomSketcher Pro er perfekt til professionelle brugere, der designer, bygger eller sælger ejendomme for kunder, herunder professionelle plantegnere og ejendomsmæglere, indretningsarkitekter, specialister i boligforbedring og entreprenører. Det passer også til alle, der ønsker at generere et stort antal førsteklasses resultater til Pro-niveau rabatter.

Credits er RoomSketchers helt egen valuta. Brug Credits til at oprette projekter, generere 3D Plantegninger, 3D Fotos og 360 Visninger. Køb ekstra Credits efter behov.

Er du klar til at opgradere?