Gå til indholdet

Idéer til badeværelset

Planlæg og visualiser dine idéer til badeværelset online. Tegn alle vægge ind og tilføj døre og vinduer plus møbler og tilbehør. Visualiser derefter i 2D og 3D. Se og nærmere på vores yndlingsforslag, der alle er tegnet i RoomSketcher-app’en.

lille badeværelse ideer accentvæg grønne mosaikfliser

Tilføj kontrastfliser

Det er let at opdatere badeværelset ved at tilføje en kontrastfarvet flise. Vælg en væg, der skal i fokus. I badeværelser er det ofte den bagerste væg, der er bedst. Tilføj en farvet mosaik eller mønstret flise. I dette badeværelse har vi valgt en grøn mosaikflise, som trækker naturen inden for og er et godt match til træoverfladerne på skabene.

boho badeværelse neutrale farver

Vælg et fritstående kar

Tilføj et fritstående badekar til dit badeværelse og lad det være omdrejningspunktet. Hvis du opgraderer dit badeværelse med et fritstående kar tilføjer du værdi til dit hjem samtidig med en følelse af luksus til rummet. Løvefødder er ikke længere den eneste mulighed. De nye fritstående versioner er både skulpturelle, moderne og svævende i udtrykket – det perfekte midtpunkt for enhver badeværelsesindretning. 

skandinavisk badeværelse design stort spejl

Spejl en væg

Tilføj et spejl på tværs af en hel væg for at fordoble fornemmelsen af rummet. Det er en smart teknik, der får små eller smalle badeværelser til at syne større. Placer spejlet enten over vasken eller langs en af væggene. Spejlvægge er også perfekte til at reflektere lyset, så du får mere lys fra både vinduer og lysarmaturer.

lille badeværelse ideer mørkt gulv lyse vægge

Prøv en mørk vægfarve

Prøv med en mørk farve på væggen for at skabe en intim og indbydende følelse på badeværelset. Når du anvender en mørk farve i badeværelset, skal du sørge for at holde loftet lyst, da rummet ellers vil føles lille. Badeværelset her har mønstrede fliser over badekarret og en mørk, lavendelgrå nuance, som matcher baggrunden på den kontrastfarvede flise. Den mørke vægfarve fremhæver kontrastvæggen og gør den til rummets midtpunkt.

Badeværelse Separat toilet 3D-plantegning

Hold toilettet for sig selv

Et lille separat område til toilettet er en kærkommen tilføjelse til ethvert badeværelse. Det giver mere privatliv og gør det muligt, at flere kan bruge rummet på én gang. I dette design er toilettet lavet i et oversized skab. Det udnytter pladsen bedre og fordobler rummets kapacitet.

Leg med gulvmaterialer

Badeværelset er det oplagte sted at gøre gulvet lidt ekstra sjovt, da de ikke er for store. Prøv med mønstrede fliser, mosaikker, små, sekskantede fliser eller smukke klinker af sten eller marmor. Dette badeværelse har fået smukke, lyserøde fliser med mønster. Når du vælger et mønstret gulv, skal du holde væggene enkle. Det giver gulvet plads til at være stjernen i din indretning.

Bohochic badeværelsesdesign med stænkh af orange farve

Farvet tilbehør

Det er let at opdatere badeværelset med farvet tilbehør. Orange bademåtter har sat stilen og farveskemaet for dette badeværelsesdesign. Når du vælger farvet tilbehør, så hold dig til en farve for at skabe et farvetema. Hvis du vil tilføje lidt mønster, så hold det til ét element, som for eksempel badeforhænget, og lad det være omdrejningspunktet – ellers bliver det hurtigt for meget.

Føler du dig inspireret? 

Få flere idéer til badeværelset herunder.

Klar til at prøve RoomSketcher?