RoomSketcher

Indretning af hjemmet

  • Lav din plantegning på få minutter – hurtigt og enkelt!
  • Eksperimenter med forskellige design- og indretningsstilarter
  • Visualiser dit hjem i 3D

” Et fantastisk værktøj – En ren glæde at anvende! ”
Sverre Johnsen, Norge

Planlægger du at renovere din bolig? Uanset om du planlægger at gøre det selv eller få nogen til at gøre det for dig, er det en god idé først at få et overblik over, hvad du vil have gjort. At få en god idé og se den klart for dig kan spare dig for både tid og penge. Du kan bladre igennem RoomSketchers inspirationsgalleri, før du renoverer boligen.

Planlægger du en større ombygning af din bolig eller blot en lille forandring eller opfriskning? Uanset hvor meget eller lidt du planlægger at gøre, er vores værktøj nyttigt til at lave plantegninger. På den måde kan du få et overblik over boligen, og hvad der skal gøres.

Sådan fungerer det

Den enkle træk-og-slip-brugerflade gør, at du kan lave planløsninger helt enkelt. Bare klik og flyt markøren for at tegne dine vægge. Det integrerede måleværktøj viser målene. Tilføj bagefter vinduer, døre og trapper. Du kan vælge at tegne selv eller bestille en plantegning fra vores tegneservice. Alt du har brug for, er en skitse eller et blueprint.

RoomSketcher-Integrated-Measuring-Tools

Møblér og dekorer

Du kan ændre og tilføje gulv-, væg og loftsmaterialer. Find på fine alternative finish, match farverne eller lav dine egne og møblér efter dit eget ønske og smag. Vælg mellem tusindvis af produkter vores produktbibliotek. Du kan nemt lave og sammenligne farver, materialer og layouts.

RoomSketcher-Home-Design-Software-3D-Photo

Visualiser i 3D

Med RoomSketcher kan du let visualisere dit hjem i 3D. Se snapshots af dine designs i 3D, og gem dine favoritter, så du kan sammenligne dem. Lav fantastiske plantegninger i 3D, 3D-billeder og 360-visninger.

RoomSketcher-Home-Design-Software-3D-Floor-Plan

Kom i gang – hurtigt og enkelt

Du kan afprøve en stor del af RoomSketchers funktioner inklusive app’en helt gratis. Hvis du får brug for flere funktioner, skal du blot opgradere – det er let og ligetil.

” RoomSketcher passer til alle, som bliver tillokket af tanken om at fantasere sig til deres drømmehus eller til professionelle, som har brug for et pålideligt værktøj til at skabe interaktive 2D- og 3D-planløsninger med! ”
Sam Crothers, Houseplanology.com

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER