Gå til indholdet

Boligrenovering for professionelle

Med RoomSketcher er det nemt at planlægge og visualisere dit boligrenoveringsprojekt. Prøv forskellige layouts og designideer. Let at oprette professionelle planer og imponerende 3D-billeder.

Lisa Shearer

Jeg har brugt RoomSketcher i over 2 år nu til min design- og boligrenoveringsgsvirksomhed. Det har været let at navigere i og nyttigt til at vise mine kunder, hvilket potentiale deres rum kan have med 2D- og 3D-plantegningerne og at kunne gå gennem deres rum med den virtuelle 3D-mulighed. Jeg ser frem til mange flere år i samarbejde med RoomSketcher.

Lisa Shearer

Indretningsarkitekt, Shearer Designs

Rumplanlægningssoftware RoomSketcher

Overkommeligt værktøj til indretningsdesign, som alle kan bruge

Uanset om du planlægger en komplet renovering af hjemmet eller en mindre renovering, der kun involverer et værelse eller to, kan brug af et indretningsdesignværktøj som RoomSketcher App hjælpe dig med at undgå dyre fejl. Afprøv designideer online, og opret forskellige layoutindstillinger for at se, hvad der fungerer. Få din kunde til at godkende, før du køber materialer eller ansætter entreprenører. Planlæg dit boligrenoveringsprojekt med RoomSketcher, og få et billigt værktøj, som alle kan lære at bruge.

2D og 3D-plantegninger som du ønsker dem

Visualiser et rums potentiale

Renoveringsprocesser er sjove, men kan også være en lange og trættende. Visualisering af rummet, før det er bygget, er en smart måde at se, hvordan designet kommer til at se ud og kan holde motivationen høj, hele vejen igennem. Med RoomSketcher kan du visualisere dine forslag via plantegninger og 3D-billeder og sikre fuld kontrol over det endelige resultat. Ved at kortlægge rummet via en plantegning får du mulighed for at maksimere rummets fulde potentiale og alle de mulige indretningsmuligheder. Du kan nemt foretage ændringer i din grundplan og justere design, hvis det er nødvendigt.

Stuedesign af decor interiors and more

Opret fantastiske 3D-gengivelser

Har du nogensinde haft en rigtig god idé, men ikke været sikker på, hvordan det ville se ud i et bestemt rum? Afprøv det i RoomSketcher-app’en! Visualiser i 3D i høj opløsning, udforsk forskellige muligheder, og sammenlign dem ved hjælp af smukke 3D-fotos og 360-visninger. Fremvisning af dine ideer i 3D giver dig og din kunde den tillid, du har brug for til at træffe de gennemtænkte beslutninger. Med RoomSketcher får du det værktøj, du skal bruge til at undgå dyre fejl og ende med det hjem, du og din kunde har drømt om.


Foretrukne funktioner til renovering af hjemmet

RoomSketcher er fyldt med professionelle funktioner, udviklet specielt til professionelle inden for ombygning af hjemmet. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?