RoomSketcher

Renovering af hjemmet

Med RoomSketcher det er det nemt at planlægge og visualisere dine ideer til hjemdesign. Opret din plantegning, indret og dekorér, visualiser i 3D, alle online!

RoomSketcher Home Design Ideas

Planlægger du at istandsætte hjemmet med en gennemgribende renovering eller lave små forbedringer? Uanset om du vil gøre alt selv eller få en professionel håndværker til at udføre arbejdet, så er det en god idé at have overblik over, hvad der skal laves, og hvordan arbejdet skal udføres. Det kan spare dig både tid og penge, hvis du på forhånd ved, hvordan projektet skal forløbe.

Synliggør hjemmet – inden du begynder istandsættelsen!

For at planlægge projektet på en så omkostningseffektiv måde som muligt, er det en god idé at bruge et plantegningsprogram eller plantegningsværktøj til at få optegnet pladsen og til at fortælle enten den professionelle håndværker eller familien og vennerne, hvad der skal gøres.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Get-Creative-with-Windows

Få inspiration til istandsættelsen i RoomSketchers inspirationsgalleri. Istandsættelsesprojekter kan være alt fra udskiftning af gulvbelægning eller vandhane til nye lister eller klinker og udskiftning af vinduer og døre. Istandsættelse kan også være at modernisere eller lave et ekstra badeværelse, udskifte møblerne i stuen, lave om på, flytte eller male køkkenet, give interiøret et grundigt eftersyn så det kommer bedre til sin ret, eller lave en tilbygning så boligen får et større areal og stiger i værdi. Store og små ændringer kan have effekter, som forbedre boligens udseende og funktionalitet, forhåbentligvis får boligen til at stige i værdi, og som gør det rart for dig og familien at bo der.

Tilføj en rumdeler

Et åbent boligareal kan have sine fordele – stort lys og en følelse af rummelighed. Men selv et åbent boligareal har brug for en lille organisation til at fungere godt. Lav en enkel letvægts rumdeler med en åben hyldeenhed. Du kan bruge høje enheder eller lave enheder, enten vil skabe definition, uden at gøre dit boligareal mindre. Det vil også give stor opbevaring. Placer større opbevaringsartikler i bunden af hyldeenheden og lette væggenheder ovenfor for at holde den åbne fornemmelse.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Create-a-Room-Divider

Introducere en ø

En køkkenø er en glimrende måde at skabe en del op mellem køkken og spisestue uden at lukke dit køkken. Denne design til hjemmet virker perfekt til både spisekøkkener og køkkener, der er åbne for et boligareal. Du vil udvide dit køkken og få ekstra opbevaring og bordplade også. Udvid bordpladen på rumsiden og tilføj nogle siddepladser for at gøre det til en indbydende og sjov tilføjelse til dit hjem.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Kitchen-Island

Adgang med farve

Lav et værelse livligt med farverige accenter. Et sæt sjovt røde vedhængslister inspirerede farveskemaet til dette hyggelige spisekøkken. Når du accessorize med farve i et hjemmedesign, handler det kun om proportioner. Vælg en farve for at oprette hovedfargetemaet. Tilføj derefter mønster og accentfarver i mindre doser. I dette design er fargetemaet rødt og accentet er det stribede stof på bænken.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Accessorize-with-Color

Udnyt ubrugte rum

Har du et ubrugt rum? Et værelse med en eave eller skrånende loft kan være et perfekt sted at tilføje opbevaring. I dette design skabte vi et walk-in closet ved at montere rummet med åbne hylder og lave bogreoler. Brug matchende kasser og kurve til at organisere løse ting og tilføj en bænk i midten for nogle siddepladser og et sted at sætte tingene ned.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Walk-in-Storage-Closet-with-Sloped-Ceiling-Use-Space-Below-Stairs

Prøv en mørk væg farve

Prøv en mørk vægfarve til en fed værelseopdatering. Mørke vægge skaber en intim og indbydende følelse i et rum. De er gode til stuer, biblioteker, spisestuer og soveværelser. Når du bruger mørk farve på væggene, skal du holde gulvbelægningen lysere. Den dybe blå væg farve i denne post fremhæver det mønstrede fliser gulv, hvilket gør det til fokus i rummet. Brug denne teknik til at vise en smuk gulv eller et tæppe. Tilføj et spejl og andre reflekterende accenter for at hoppe lys og for at udvide rummet.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Try-a-Dark-Wall-Color

Accent med tapet

Baggrund er en fantastisk måde at tilføje interesse for i et værelse. Men du vil være forsigtig med, hvordan du gør det – for meget mønster eller farve kan være distraherende. For dristige mønstre, overvej at tilføje det til kun en væg for at aktivere dit værelse uden overvældende det. I dette rum brugte vi et blåt damask mønster og en matchende mørk væg farve til at knytte det hele sammen.

RoomSketcher-Home-Design-Ideas-Accent-with-Wallpaper

Disse ideer til hjemmedesign blev oprettet med RoomSketcher. Du kan bruge dette nemme at bruge online hjem design værktøj til at planlægge og visualisere dine egne ideer til hjemmet design!

Kom i gang uden risiko!

Du får adgang til mange af vores funktioner, uden at bruge en krone. Opgrader til flere funktioner – det er så nemt!

” RoomSketcher er en hurtig, nem og professionel måde at visualisere din næste renoveringsprojekt eller din nye bolig! ”
Tom Roberg, Boligejer

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressourser

Bolig

Professionel Brug

Firma