Gå til indholdet

Forbedringer i hjemmet

Med RoomSketcher er det nemt at planlægge og visualisere boligforbedringsprojekter. Opret plantegninger og fantastiske 3D-billeder til en overkommelig pris.

Joseph Thomas

Jeg har brugt RoomSketcher i 4-5 år nu, og jeg er utrolig glad for softwaren og deres service. De 3D-gengivelser, jeg kan præsentere for mine kunder, vælter dem virkelig bagover og er en stor konkurrencefordel for mig, når jeg skal vinde opgaver. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for imponerende grafik til en overkommelig pris.

Joseph Thomas

Boligrenoveringskonsulent

RoomSketcher-app til PC Mac Tablet

Spar tid ved at professionalisere din arbejdsgang

Boligforbedringsprojekter gennemgår ofte flere trin. Med RoomSketcher får du en billig og brugervenlig plantegnings- og designsoftware, der gør den uundgåelige kommunikation frem og tilbage lettere. Du behøver ikke at tegne hele planer om og omarrangere 3D-visualiseringer - du kan hurtigt opdatere dem selv direkte i softwaren.

Nu kan du oprette et endeligt forslag med gengivelse i høj opløsning og med professionelle layouts i 2D og 3D - som du kan få godkendt direkte hos kunderne og entreprenørerne. Det sparer dig tid både i optakten til projektet, og når projektet er afsluttet, og giver færre overraskelser, når projektet er afsluttet.

Små badeværelseslayouts 3D-plantegninger skydedør

Brug plantegninger til at vise før og efter

Opmål rummet, og tegn plantegningen i RoomSketcher-app’en. Opret derefter nye versioner for at vise, hvordan rummet kan ændres. Fra et enkelt badeværelse til hele etager, med RoomSketcher kan du gøre det hele.

Tilføj møbler og inventar for at hjælpe din kunde og entreprenører med at visualisere slutresultatet.

Få hjælp til at træffe den rigtige beslutning for projektet

Opret fantastiske 3D-billeder for virkelig at vise, hvordan det færdige resultat vil se ud. Med mere end 10 000 møbler og inventar til rådighed i softwaren, kombineret med tusindvis af materialer og farveindstillinger, kan du dybest set visualisere enhver form for layout.

Mange mennesker har svært ved at forestille sig, hvordan det færdige projekt vil se ud. Nu kan du nemt oprette imponerende 3D-gengivelser, komplet med detaljer og tilbehør, for at hjælpe både dig og din kunde med at træffe de rigtige beslutninger for det specifikke projekt.


Foretrukne funktioner til forbedring af hjemmet

RoomSketcher er fyldt med professionelle funktioner udviklet specielt til forbedring af hjemmet. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?