Gå til indholdet

Idéer til hjemmekontoret

Med RoomSketcher er det nemt at planlægge og visualisere dine ideer til hjemmekontoret. Opret din plantegning, møbler og dekorer, og visualiser derefter i 3D. Tag et kig på nogle af vores foretrukne ideer til hjemmekontoret – alle lavet i app’en!

hjemmekontor lyserødt

Tilføj et strejf af farve

Farve er en fantastisk måde til at tilføre energi til dit hjemmekontor på, men du skal være forsigtig med, hvordan du bruger det. For mange farver kan være distraherende. Vores yndlingsidé er at vælge én hovedfarve og bruge den til at skabe et fokuspunkt med. Brug maling eller tapet til at skabe en accentvæg, tilføj et møbel i en sjov farve, eller giv dine skabe en farve.

ideer til hjemmekontor i stuen gardiner rumdeler

Afdækning med gardiner

Det kan have sine fordele at have dit hjemmekontor på et centralt sted, for eksempel i en stue. Det kan være, at det rum med det bedste lys, og de ekstra siddepladser og kan være et godt mødelokale. Men nogle gange ønsker du måske ikke altid, at dit arbejdsområde skal være en del af dit opholdsrum. En simpel og let rumdeler som eksempelvis et gardin kan være en god måde at skabe denne følelse af adskillelse på.

ideer til hjemmekontor skabe et partner skrivebord

Lav en kreativ dele-kontorplads

Har du brug for at dele dit hjemmekontor? Skab et skulpturelt og enkelt arbejdsbord til to ved at placere to hjørneborde sammen i midten af rummet. I får hver jeres eget skrivebord, men skaber stadig den samme følelse af et fælles skrivebord. Brug forskellige skrivebordsstole for at få et individuelt look, eller match dem for at få et symmetrisk look. Placer din opbevaring inden for rækkevidde bag skrivebordene for at holde udtrykket let og luftigt. Et gulvtæppe vil afgrænse kontoret og fuldende looket.

hjemmekontor design smal opbevaring

Lav en opbevaringsvæg

Uanset hvor stort eller småt, dit hjemmekontor er, har du brug for opbevaring. Dette design har rigeligt af det med en hel væg med opbevaringsskuffer. Skab et indbygget look og masser af plads til opbevaring med en række enkle og billige kommoder. Kommodens bordplade giver ekstra bordplads og plads til at sprede sig.

ideer til hjemmekontor ideer bruge plads under trappen

Udnyt uudnyttet plads

Har du et uudnyttet sted? I dette design passer skrivebordet og hylderne perfekt under en trappe. Et hjørne af et værelse med en underlig placering eller endda et uudnyttet skab kan også være et godt sted til dit hjemmekontor.

hyggeligt soveværelse hjemmekontor

Skab et hyggeligt, roligt hjørne

Nogle gange er det bedste sted et stille hjørne i et soveværelse eller gæsteværelse. Gør dit hjørne hyggeligt med et dekorativt tapet, et blødt tæppe og en indbydende stol. Placer et spejl over skrivebordet for at reflektere lyset og for at gøre det muligt for dit skrivebord at fungere som et makeup-bord, når det er nødvendigt.

ideer til hjemmekontor skrivebord i stuen

Gør det til et fokuspunkt

Du behøver ikke at gemme dit hjemmekontor eller henlægge det til et hjørne. Du kan gøre det til midtpunktet ved at placere det i midten af rummet og vende dit skrivebord indad. Dette hjemmekontor er et godt udgangspunkt for dette rum, og det sjove malede skrivebord gør det til et fantastisk blikfang.

Føler du dig inspireret?

Tjek flere ideer til indretningen af dit hjemmekontor nedenfor.

Klar til at prøve RoomSketcher?