Gå til indholdet

Kontorindretning

Lav din kontorindretning ved hjælp af en online kontorindretningssoftware. Et velindrettet kontor forbedrer produktiviteten og bidrager til dine medarbejderes trivsel. Få råd og inspiration til din næste kontorindretning nedenfor.

Karol Brown

Jeg brugte RoomSketcher til at planlægge, hvordan møblerne skulle placeres, da vi flyttede kontor. Det sparede os for så meget tid og frustration! Det er meget nemmere at flytte skriveborde og stole på RoomSketcher end i det virkelige liv. Vi var i stand til at finde ud af, hvad der virkede, og hvad der ikke virkede, før vi overhovedet hyrede flyttemændene. Det gjorde vores flytning så meget lettere.

Karol Brown

Advokat, USA

lille kontor med åbent layout 3d-plantegning

Indret dit kontorområde

Tro det eller ej, men en gennemsnitlig voksen bruger over 50 % af sine dagtimer på et kontor. Det er den centrale del af vores dag og ofte det sted, vi tilbringer mest tid. Derfor drømmer vi om, at vores kontor ud over at være funktionelt, også er designet som et behageligt og indbydende sted at tilbringe vores tid. Hvis du gennemtænker indretningen, kan du faktisk få begge dele… men hvor skal du starte?

kontor design mødelokale ideer åben plan layout

Designprocessen begynder med en plan over kontoret

En plantegning over kontorindretningen er en effektiv metode til at designe og organisere dit kontors udseende. Det kan være udfordrende, da der er så mange forskellige behov at overveje. Vi anbefaler, at du først starter med at definere dine mål. Hvis du ikke ved, hvad du vil opnå, så bliver kontordesignprojektet meget udfordrende at gennemføre.

Vi har samlet en nem guide til, hvordan du kan definere dine mål.

moderne indretning af kontor design kontorplan 2d-plantegning

Afprøv forskellige layouts til dit kontor for at finde ud af, hvad der virker for dit team 

Når du er igennem planlægningsdelen af dit projekt, kan du begynde at se på forskellige typer kontorlayouts. Hvis du bruger en online kontordesignsoftware, kan du allerede på dette tidspunkt begynde at lege med forskellige versioner og layouts. Start med at tegne plantegningen over dit kontor komplet med faste vægge, vinduer, døre, trapper og andre faste installationer. Opret derefter kopier af denne plan, mens du afprøver forskellige layouts, så du kan gennemgå og sammenligne dem.

Gennemgå forskellige typer kontorlayouts – fra traditionelle cellulære kontorer til åbne kontorlandskaber for at finde frem til, hvad der vil fungere for dit team.

kontordesign sorte møbler

Få idéer til designet af kontoret

Kontordesign er blevet ret trendy, og der er masser af idéer til kontorindretningen derude. Du bygger et arbejdsområde, hvor dine medarbejdere kommer til at tilbringe en stor del af deres dag, så det kan godt betale sig på den lange bane at investere tid og energi i at undersøge alle de gode indretningsidéer til kontoret.

I gang med at planlægge dit hjemmekontor? Vi har masser af hjemmekontoret, som vi vil dele med dig - tjek dem ud i dag.

rediger og tilpas plantegninger i appen kontor

Spar tid og frustration ved at indrette, før du flytter ind

En af de bedste måder at finde ud af, hvad der vil fungere i dit reelle kontorlokale, er ved hjælp af kontorindretningssoftware. RoomSketcher-appen er et fantastisk onlineværktøj til at planlægge dit kontordesign i. Lav layouts, prøv forskellige ideer, find møbler og meget mere.

Når dit design er færdigt, kan du udskrive plantegninger i 2D og 3D, som du kan aflevere til entreprenørerne og dine flyttemænd.


Vil du have mere inspiration til kontoret?

Udforsk kontorplantegninger og designideer, fra rummelige erhvervskontorer til hyggelige hjemmekontorer.

Klar til at prøve RoomSketcher?