Gå til indholdet

Software til kontorindretning - Planlæg og opret dit kontorlayout

Lav kontorlayout, møblér og dekorer, og se dit kontordesign i 3D. Det er ikke nødvendigt med CAD-erfaring – Værktøjet til kontorplanlægning fra RoomSketcher gør det nemt!

roomsketcher kontor 3d-plantegning med have
Max Hodges

Et brugervenligt, men overraskende effektivt og funktionsrigt værktøj til indretning af et rum.

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Sådan bruges RoomSketchers software til kontorindretning

Der er to nemme måder at komme i gang med din kontorindretning på – enten ved selv at tegne din kontorplantegning ved hjælp af vores værktøj til kontorplanlægning eller bestille en plantegning fra vores dygtige illustratorer. Opret dit kontordesign i 3 nemme trin.


kontordesign software

Trin 1: Tegn og rediger dit kontorlayout

Design dit 2D-kontorlayout på få minutter ved hjælp af simple træk-og-slip-tegneværktøjer. Bare klik og træk markøren for at tegne eller flytte vægge. Vælg vinduer og døre fra produktbiblioteket, og træk dem på plads. Indbyggede måleværktøjer giver dig mulighed for at oprette en nøjagtig kontorplantegning.

RoomSketcher kontorplanlægningssoftware

Trin 2: Tilføj møbler til din kontorplantegning

Vælg mellem en bred vifte af materialer, der kan anvendes på vægge, gulve og lofter. Vælg kontormøbler, såsom skriveborde, stole, skillevægge, opbevaringsskabe og meget mere. Derefter skal du blot trække dem på plads. Du kan nemt ændre størrelsen på tingene og bruge funktionen Erstat materialer til at eksperimentere med forskellige farver og finish.

kontor planlægger live 3d

Trin 3: Se dit kontordesign i 3D

Brug det virtuelle kamera i appen til øjeblikkeligt at se dit design med 3D-snapshots. Skift derefter til Live 3D, og tag på en interaktiv, virtuel rundtur. Når dit kontordesign er færdigt, skal du oprette 2D- og 3D-plantegninger, 3D-fotos og 360-visninger for at vise dine ideer og dele dem med din entreprenør.


Effektiv visualisering - Få fotorealistiske 3D-gengivelser af dit kontordesign

RoomSketcher gør det nemt at oprette plantegninger og 3D-billeder af dit kontorlayout – som en professionel! Her er blot nogle få eksempler på de typer plantegninger og billeder, du kan lave:

kontorplantegning i 2d med etiketter

2D-plantegninger over kontoret

2D-plantegninger er afgørende for kontorplanlægning. De hjælper dig med at indrette dit kontor rigtigt, at vide, hvad der passer, og få nøjagtige estimater af rummet. Viser mål, rumstørrelser i kvadratmeter og fod, møbellayout og meget mere. 2D-plantegninger over kontoret er også nyttige til at lave oversigter over siddepladser og til at organisere arbejdsgangen.

kontor corporate kommercielt design

3D-plantegninger over kontoret

Med RoomSketcher kan du oprette en 3D-plantegning over dit kontor med et klik på en knap! 3D-plantegninger er ideelle til kontorplanlægning, fordi de hjælper dig med at visualisere hele rummet, herunder gulvbelægning, vægfinish, møbler og meget mere.

kontordesign trend moderne industriel stil konferencerum

3D-billeder

Opret fantastiske 3D-fotos til at fremvise dine designideer til kontoret. Tag snapshots ved hjælp af kameraet i appen, og omdan dem til 3D-fotos i høj opløsning – med et klik på en knap.

kontordesign 360-visning

360-Visning

Opret en panoramisk 360-visning af ethvert rum i dit kontordesign. 360 Visning er en fantastisk måde at vise kontorreceptioner, fællesområder og vigtige rum på ét dynamisk billede.


Hvorfor RoomSketcher er det bedste kontorplanlægningsværktøj


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Vil du have mere kontorinspiration?

Udforsk kontorplantegninger og designideer, fra rummelige erhvervskontorer til hyggelige hjemmekontorer.

Klar til at prøve RoomSketcher?