Gå til indholdet

Energiinspektører

Er du energiinspektør, vurderingsmand eller energikontrollør? Opret plantegninger af høj kvalitet til dine energivurderinger med vores brugervenlige plantegnings-app. Perfekt til energiinspektion, vurderinger og energisyn i hjemmet.

Daniel Marten

“I have been using RoomSketcher for 4-5 years now, and I’m very happy. They have a short delivery time, Er du energiinspektør, vurderingsmand eller energikontrollør? Opret plantegninger af høj kvalitet til dine energivurderinger med vores brugervenlige plantegnings-app. Perfekt til energiinspektion, vurderinger og energisyn i hjemmet.”

Daniel Marten

Boligvurderingsmand, Martens Takst og Byggtjenester AS

roomsketcher 2d plantegning til energivurderinger

Gør dine energivurderinger bedre med professionelle plantegninger

Tilføj værdi og klarhed til dine kommercielle og private energivurderingsrapporter med professionelle 2D-plantegninger. Uanset om du er energiinspektør, taksator eller energikontrollør, gør plantegninger dig i stand til at give et klart, visuelt overblik over boligens indretning, herunder det samlede areal og beliggenhed.

2d-plantegning visuel handlingsplan plantegning inspektorer

Gør kundesuccesraten større med en visuel handlingsplan

Plantegninger er nyttige til at danne grundlag for din vurdering og illustrere anbefalede justeringer for at hjælpe dine kunder med at forbedre deres energieffektivitet. Registrer antallet af rum, vinduer, døre, pejse, ventilationskanaler og riste. Tilføj vigtige ejendomsdetaljer, apparat- og udstyrsplaceringer, aflæsninger og mere.

Brug derefter pile og tekstanmærkninger direkte på plantegningen til at illustrere dine anbefalinger. Hjælp dine kunder med at få succes med opfølgningen ved at levere en visuel handlingsplan.

håndtegnet teknisk tegning til professionelle 2d-plantegning

Gør dine arbejdsgange bedre

Med RoomSketcher er det nemt at skabe professionelle plantegninger af høj kvalitet, der er perfekte til energivurderingsrapporter, energimærker (EPC'er) og energirevisioner til hjemmet (HEA). Tegn selv dine plantegninger, eller lad os tegne for dig – alt, hvad du behøver er en skitse eller teknisk tegning.


Energiinspektørens yndlingsfunktioner

RoomSketcher-appen er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til energiinspektører. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?