Gå til indholdet

Boligvurderingsmand

RoomSketcher er den perfekte løsning til boligvurderingsmænd, der ønsker at tilføje professionelle plantegninger til deres vurderingsrapporter.

Daniel Marten

"Jeg har brugt RoomSketcher i 4-5 år nu, og jeg er meget glad. De har kort leveringstid, svarer hurtigt på mine spørgsmål, leverer et godt produkt, er meget løsningsorienterede og har en god og konkurrencedygtig pris. Jeg har anbefalet RoomSketcher til alle mine kolleger."

Daniel Marten

Boligvurderingsmand, Martens Takst og Byggtjenester AS

Brugerdefineret 2d plantegning branding i sort og hvidt med areal og mål

Føj professionelle plantegninger til dine boligvurderinger

Din færdige rapport er din vigtigste leverance. Lav et mere fyldigt dokument med en professionel plantegning. Brug en plantegning til at vise ejendommens indretning komplet med nøglemål og information. Opret en 2D-plan med dit eget brandingudtryk, og print eller gem planen med dit logo og tilpassede ansvarsfraskrivelsestekst.

RoomSketcher 2D-plantegning med samlet areal

Komplet kontrol over beregningerne af plantegningen

Med RoomSketcher kan du endelig stole på, at dine arealberegninger er korrekte. Opret plantegningen baseret på dine lasermål, og dobbelttjek, at vægmålene stemmer overens. Med den øjeblikkelige forhåndsvisning ser du med det samme, hvilke områder der er inkluderet og ekskluderet i beregningen. Så behøver du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt du glemte et værelse eller ej.

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Klædt godt på til en effektiv arbejdsgang

Ingen boligvurderinger er ens. Med RoomSketcher har du en pålidelig løsning til en af de væsentlige dele af den daglige arbejdsgang.

  • Tegn fra bunden på en computer eller tablet
  • Importer en tegning til at tegne efter
  • Kopier og tilpas tidligere projekter fra dit onlinearkiv
  • Eller lad os tegne for dig, vi leverer næste hverdag

Vurderingsmandens yndlingsfunktioner

RoomSketcher er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til vurderingsmænd. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?