Gå til indholdet

Privat brug

Afprøv dine idéer, design dit drømmehus eller lav plantegninger, som du kan dele med din entreprenør. Du behøver ikke at være professionel - alle kan lave plantegninger og indretningsdesign med RoomSketcher.

RoomSketcher er perfekt til…

 • Ombygninger af boliger 
 • Møbelindretning
 • Ombygning af køkkenet
 • Ombygning af badeværelset
 • Design nybyggeri
 • Boligannoncer
 • Udlejningsannoncer
 • Nedskaleringer
 • Design drømmehjemmet
 • Planlæg flytningen
 • Indretningsdesign
 • Hjemmekontoret
Julia Jentzen og Ben Hietzig

Vi planlagde hele vores ombygning af huset og havedesignet, baseret på vores meget detaljerede projekt i RoomSketcher (plantegning og 3D-billeder). RoomSketcher fungerede som grundlag for, at vi kunne fremvise vores vision for vores byggeteam, som derefter eksekverede den nøjagtigt, som visualiseret i vores briefing.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Homeowners, Cape Town

Boho badeværelse 3D Billede

Forbedring af hjemmet

Afprøv dine idéer, visualiser dem og kommuniker din vision klart. At bruge RoomSketcher-app'en i planlægningsfasen af din ombygning hjælper dig med at træffe bedre beslutninger. Undgå dyre fejl og misforståelser. Fantastisk til at demonstrere dine ønsker for din arkitekt eller dine bygningsarbejdere.

2D Plantegning med blå vægge og materialer

Find den bedste placering til dine møbler

Brug af en software til indretning af hjemmet er den bedste måde at planlægge dit møbellayout på. Leg med dine møbler, og find den bedste løsning til dit hjem. Dette gør dig i stand til at få mest muligt ud af pladsen og visualisere ideer, før du forpligter dig til nye møbler eller spilder tid på at omarrangere de eksisterende.

Omfattende muligheder for møbler

Planlæg din flytning

Se, hvilke møbler der passer, og hvilke der ikke gør i dit nye hjem. Tegn dine nye rum, placer eksisterende og nye møbler, og beslut, hvad du vil medbringe. Spar tid og kræfter ved at planlægge din flytning i RoomSketcher-appen.

3D Billede planlægge dit hjem pergola

Design dit drømmehjem

Hav det sjovt, og leg med dine idéer, uanset om det er til dit nye hjem eller bare for sjov. Vælg indretning, møbler og skab et udendørsområde med have og måske endda pool. Designet af dit drømmehus i RoomSketcher-appen giver dig mulighed for at se, hvad der skal til, for at dit drømmehjem bliver til virkelighed.

RoomSketcher indretningsdesign 3D-plantegningssoftware til boligforbedringer

Opret plantegninger til bolig- eller lejeannoncer

Købere elsker plantegninger. Tilføjelse af en til din boligannonce vil få dig til at skille dig ud og tillader kundeemner at få en ægte fornemmelse af din ejendom. Med RoomSketcher-appen behøver du ikke at være ekspert for at lave professionelle plantegninger – alle kan gøre det.

Boligindretning design badeværelse med udendørs bruser

Boligindretning

Opret forskellige boligdesigns og visualiser dem i 3D. Leg med møbler, farver og materialer. Uanset om du designer til dig eller dine venner og familie, eller endda bare som en hobby, er det sjovt og nemt med RoomSketcher.

Klar til at prøve RoomSketcher?