Gå til indholdet

Plantegninger til boligsalg - Opret professionelle plantegninger til boligannoncer

Opret plantegninger af høj kvalitet til ejendomsmæglere med RoomSketcher. Perfekt til boligannoncer, boligportaler, hjemmesider og meget mere. Vi hjælper tusindvis af ejendomsmæglere hver dag med deres behov for plantegninger.

Kay Myrstrand

Jeg bruger RoomSketcher til alle mine 3D-illustrationer, og alene dette tegner sig for næsten 30% af min årlige omsætning som professionel ejendomsfotograf.

Kay Myrstrand

Ejendomsfotograf, Fokus Foto

RoomSketcher 2D og 3D ejendomsplanlægning i 2D og 3D

Hvad er plantegninger til boligsalg?

En plantegning i forbindelse med boligsalg er en tegning i målestok, der viser ejendommen set oppefra. Den viser forholdet mellem rum og plads samt ejendommens overordnede indretning.

Med RoomSketcher kan du oprette 2D- og 3D-plantegninger i høj kvalitet til din markedsføring af fast ejendom - hurtigt og nemt. Desuden får du en øjeblikkelig interaktiv Live 3D-præsentation - lad dine købere få en ægte fornemmelse af ejendommen, og lad dem gå rundt som i et virtuelt spil.

3D plantegning av ejendom

Hvorfor er plantegninger vigtige for ejendomsmæglere?

Gode plantegninger øger kundernes engagement i boligannonceringen og kan endda øge ejendommens gensalgsværdi. 2021 Home Buyers and Sellers Report  fra National Association of Realtors (NAR) viser, at 75% af boligkøberne søger efter boliger online. Af disse vurderer mere end halvdelen, at plantegningerne er en "meget nyttig" funktion.

Ifølge forskning fra Zillow siger 81 % af boligkøberne, at de er mere tilbøjelige til at se et hjem, hvis opslaget indeholder en planløsning, de kan lide. Så tag konkurrencen op, og begynd at lave plantegninger til dine boligannoncer. 

Sådan oprettes plantegninger til ejendomsmæglere

Der er to nemme måder at oprette plantegninger på. Brug enten en DIY-grundplansoftware, eller bestil plantegninger fra en tegnetjeneste.


RoomSketcher tegne plantegninger Opret

Tegn selv med et plantegningsredskab

Du kan nemt tegne plantegninger selv ved hjælp af en plantegningssoftware til ejendomsmæglere. Selv ikke-professionelle kan oprette grundplaner af høj kvalitet. Ofte er alt, hvad du skal gøre at investere 10 minutter af din tid i at lære softwaren at kende, og så tegner du plantegninger på ingen tid.

Bestil plantegninger fra teknisk tegning

Bestil plantegninger fra vores tegnetjeneste

Hvis du har en eksisterende tegning eller skitse af hjemmet, kan du bruge vores tegnetjeneste til at få en professionel plantegning. Bare send skitsen ind til os, så er plantegningen klar, næste hverdag. De bedste tjenester tilbyder en løsning, hvor du også nemt kan redigere den endelige plan.

Bedste plantegningssoftware til ejendomsmæglere

Hvis du ønsker at maksimere dine chancer for at finde en køber eller lejer til din ejendom, skal du sørge for at inkludere plantegninger i din markedsføring af ejendommen.


4 sovevaerelse med garage. Materialer let gulv, 2D plantegning

Hjælp kunder med at visualisere rummet

Før man forhører sig om en ejendom, skal lejere og købere kende størrelsen og indretningen af rummet. Ved at inkludere klare letlæselige plantegninger i din ejendomsoversigt gør du det lettere for dem at forstå indretningen og størrelsen af dit rum.

RoomSketcher 3D-plantegninger Brevhoved

Spar tid

Med plantegninger kan du også spare tid ved at fjerne uønskede forespørgsler. En plantegning gør det muligt for den potentielle kunde at vurdere, om ejendommen passer til deres behov, før de sender en forespørgsel.

2D-plantegninger Online Udskriv

Vind flere opgaver

Du kan levere en komplet markedsføringspakke ved at tilføje plantegninger til dine ydelser. Supplér dine ejendomsfotografier med præsentationer af plantegninger. Mange kunder kræver plantegninger som en del af ejendomsannonceringen, og med RoomSketcher har vi dækket dig ind.


Ofte stillede spørgsmål (FAQ)


Hvem bruger plantegninger til ejendomme


Foretrukne plantegningsfunktioner til boligsalg

Klar til at prøve RoomSketcher?