Gå til indholdet

Kommercielle plantegninger

Opret plantegninger af høj kvalitet til erhvervsmæglerbranchen med RoomSketcher. Perfekt til markedsføring af erhvervsejendomme og planlægning af indretning.

John Heimark

Jeg har i flere år brugt RoomSketcher til at fremvise plantegninger over vores portefølje. Jeg mangler endnu at finde en anden løsning, der skaber gengivelser af så høj kvalitet med fleksibiliteten til at modificere, så de passer til vores specifikke behov. Jeg har brugt de eksporterede plantegninger i videoer, til print og til præsentation på vores hjemmesider.

John Heimark

Marketing manager, Douglass Properties

Fordelene ved plantegninger til erhvervsejendomme

Plantegninger er afgørende for markedsføring af erhvervsejendomme. Uanset om du leaser eller sælger en erhvervsejendom, er en nøjagtig plantegning et must.


rummeligt åbent kontor 2d-plantegning

Hjælp kunderne til at kunne visualisere stedet

Før de forespørger om en ejendom, skal lejere og købere kende størrelsen og indretningen af stedet. Ved at inkludere klare, letaflæselige plantegninger i din salgsopstilling, gør du det lettere for dem at forstå boligens indretning og skala. Ud over at markedsføre stedet mere professionelt hjælper plantegninger til planlægning af de potentielle ændringer, der kræves for at tilpasse det lejernes eller købernes behov.

RoomSketcher 3D-plantegninger Brevhoved

Spar tid ved at reducere useriøse henvendelser

Plantegninger kan spare dig for meget tid ved at reducere useriøse henvendelser. En plantegning giver potentielle kunder og lejere mulighed for at vurdere, om ejendommen er egnet til deres behov, før de henvender sig. Med en god plantegning kan du bruge tid på fremvisninger, der med større sandsynlighed resulterer i, at en aftale lukkes.

2D-plantegninger Online Udskriv

Gør dit workflow bedre med professional dokumentation

Udlejer du ejendomme, så tilføj plantegninger til lejekontrakten for at dokumentere hvor meget plads der er og hvordan indretningen er før overtagelse. Søg efter eventuelle ændringer, der er foretaget på stedet når lejekontrakten er opsagt. Eller brug professionelle plantegninger som en del af din markedsføringspakke, når du sælger en ejendom.


Opret plantegninger over erhvervsejendomme online

Med RoomSketcher kan du oprette plantegninger i høj kvalitet over erhvervsejendomme online – hurtigt, nemt og overkommeligt. Tegn selv plantegninger med vores brugervenlige plantegnings-app eller bestil plantegninger fra vores erfarne illustratorer.

erhvervs ejendomme plantegninger 2d sort hvid

2D-plantegninger til erhverv

Opret 2D‐plantegninger, der er tegnet i størrelsesforhold og inkluderer væsentlige detaljer såsom mål, rumnavne og størrelser. Opret professionelle plantegninger: sort/hvid plantegninger eller farvede plantegninger med dit logo, ejendomsdetaljer og mere.

top 7 kontordesign trends værd at prøve

3D-plantegninger til erhverv

Giv dine kunder et tydeligt billede af din ejendoms indretning med smukke 3D-plantegninger, der viser farver, tekstur og finish. Du kan lave fuldt møblerede plantegninger eller plantegninger, der viser et præcist omrids, som dine kunder selv kan indrette.

kontor planlægger live 3d

Live 3D – Online plantegninger til erhverv

Gør det nemt for kunderne at forestille sig  selv stå i rummet med en virtuel rundtur i Live 3D. RoomSketcher Live 3D bringer dine ejendomme til live. Tillad dine kunder at tage på en interaktiv virtuel rundvisning i ejendommen online - når det passer dem.

Eksempler på plantegninger over erhvervsejendomme

Med RoomSketcher er det nemt at lave plantegninger af høj kvalitet online til din kommercielle ejendomsmarkedsføring. Vores plantegninger i høj opløsning er optimeret til udskrift og web. Føj dem til dine fortegnelser, dit websted, dine præsentationer, sociale medier og mere.


kommercielle ejendomsplantegninger 2d standardfarver

Standard plantegninger til erhverv

Vores standard 2D-plantegninger giver dine kunder et klart overblik over indretningen af din erhvervsejendom. Vis kun indretningen af det enkelte rum indefra, eller vis hele ejendommens indretning inklusive udendørsarealer og parkering. Angiv fællesområder, såsom badeværelser i blåt og sekundære rum inklusive opbevarings- og brugsområder i gråt.

kommercielle ejendomsplantegninger sort hvid plantegning

Plantegninger til erhverv i sort/hvid

2D-plantegninger til erhverv i sort/hvid med et enkelt og professionelt udseende.  Disse typer plantegninger er perfekte til ejendomsannoncer, forslag til indretningsdesign og ansøgninger om bygge- og brugstilladelser. Tilføj etiketter, rumstørrelser i kvadratfod eller meter, længde- og breddedimensioner og enhver anden relevant information såsom ejendommens orientering, areal, placering af stikkontakter og mere.

kommercielle ejendomsgulveplaner farvet 2d plantegning blå

Farverige plantegninger til erhverv

Farverige plantegninger til erhverv er nyttige til komplekse indretninger og indretningsprojekter. Brug farve til at angive forskellige typer af zoner, anvendelser eller funktioner. Du kan også ændre vægfarve, rumfarve, tekstfarve og mere. Med mere end 30 forskellige indstillinger, der kan tilpasses, er det nemt at lave plantegninger over erhvervsbygninger, som matcher din projekttype eller branding. Derudover kan du opsætte en plantegningsprofil, så du kan bruge de samme indstillinger på hver ny plantegning.

erhvervsejendomme plantegning kontorlokaler 3d fugleperspektiv

3D-plantegninger set fra oven

3D-plantegninger set ovenfra giver dine kunder en klar forståelse af størrelsen og omfanget af din erhvervsejendom. Medtag møbler for at vise indretningsmuligheder, eller lad din plantegning være umøbleret. 3D- plantegninger ovenfra er en fantastisk tilføjelse til annoncering af erhvervsejendomme og markedsføringsmateriale. Derudover er de nyttige til at illustrere omfanget af erhvervsindretningsprojekter og renoveringer.

kommercielle ejendomme plantegning kontorlokaler 3d isometrisk

Isometriske 3D-plantegninger

Isometriske 3D-plantegninger er dynamiske og kan fremhæve forskellige aspekter af indretningen af din erhvervsejendom. Vælg mellem ni forskellige standardvinkler, eller tilpas kameraindstillingerne for at skabe dit eget unikke perspektiv.

kommercielle ejendomme plantegning loft 3d specialfremstillet

Tilpassede 3D-plantegninger

Tilpas dine 3D-plantegninger, så de matcher din ejendomstype eller din branding. Vi tilbyder mere end 20 forskellige 3D-indstillinger, der kan tilpasses for at hjælpe med at skabe den plantegningsstil, du ønsker. Gem dine yndlingsindstillinger i din plantegningsprofil for at give alle dine 3D-plantegninger det samme udseende.

Favoritfunktioner for plantegninger til erhverv

RoomSketcher-appen er spækket med professionelle funktioner, der er udviklet specifikt til at oprette plantegninger til ejendomsmæglere. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?