Gå til indholdet

Ejendomsudvikler

Vi hjælper udviklere over hele verden med at visualisere deres ejendomsudviklingsprojekter. Opret plantegninger og 3D-visualiseringer af høj kvalitet til din ejendomsmarkedsføring – hurtigt, nemt og billigt.

John Heimark

Jeg har brugt RoomSketcher i flere år til at fremvise plantegningerne i vores portefølje. Jeg har endnu ikke fundet en anden løsning, der skaber gengivelser af så høj kvalitet med fleksibiliteten til at tilpasse dem, så de passer til vores specifikke behov. Jeg har brugt de eksporterede plantegninger i videoer, udskrifter og til præsentation på vores hjemmesider. Jeg anbefaler dette produkt til alle, der ønsker fleksibilitet til at oprette og tilpasse deres plantegninger for at skræddersy dem til deres nøjagtige behov.

John Heimark

Marketingchef, Douglass Properties

RoomSketcher Tegn en plantegning fra en teknisk tegning

Visualiser din ejendom, før den overhovedet er bygget

Med RoomSketcher kan du oprette plantegninger og 3D-visualiseringer af høj kvalitet til markedsføring af din ejendomsudvikling. Få potentielle boligkøbere i tale med professionelle 2D- og 3D-gulvplaner, interaktive Live 3D-gåture og dynamiske 360-visninger.

Opret fantastiske visualiseringer, der viser dine kunder mulighederne for installationer og finish - uden at du behøver at betale for dyre CGI'er. Iscenesæt rummene med møbler og indretning for at hjælpe kunderne med at visualisere, hvordan ejendommen vil se ud, når den er indrettet.

2D-plantegninger Online Udskriv

Professionelle plantegninger tilpasset dine nøjagtige behov

Opret 2D- og 3D-plantegninger i høj opløsning, der er optimeret til udskrift og web med din egen branding. Du kan nemt tilføje dem til dit websted og trykt markedsføringsmateriale. Opret møblerede eller umøblerede plantegninger med vigtige detaljer, såsom mål, rumnavne og størrelser. Du kan endda give dine kunder mulighed for at åbne gulvplanen og begynde at indrette den selv!

Vores brugervenlige plantegnings-app gør det nemt at oprette plantegninger og 3D-visualiseringer - hurtigt, nemt og billigt. Du kan enten selv tegne dine plantegninger eller bestille plantegninger fra vores dygtige illustratorer.

Gengivelse i høj opløsning til en overkommelig pris

Du kan tilføje dine plantegninger og 3D-visualiseringer fra RoomSketcher til din hjemmeside, trykt markedsføringsmateriale, boligannoncer, sociale medier og meget mere. Der findes ingen bedre eller nemmere måde at skabe prisvenlige visualiseringer af høj kvalitet til markedsføring af ejendomsudvikling på.


Foretrukne funktioner til ejendomsudviklere

RoomSketcher er fyldt med professionelle funktioner udviklet specielt til ejendomsudviklere. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?