Gå til indholdet

Arkitekter

RoomSketcher hjælper arkitekter med at spare tid og penge med hurtige designgentagelser. Få nøjagtige plantegninger, nem redigering og øjeblikkelig 3D-visualisering.

Ruben Feldman

Jeg synes, at RoomSketcher er en meget pålidelig virksomhed på alle områder. Den er professionel, bekymrer sig om brugerne, leverer som lovet i forskellige udformninger, hvilket er af afgørende betydning, når vi organiserer vores arkitektopgaver! Ingen tvivl om, at forretningen og de gode anmeldelser vil blomstre med hjælp fra RoomSketcher, som jeg varmt anbefaler for både teknologien og den fremragende professionelle kundeservice og support!

Ruben O. Feldman

Arkitekt, USA

RoomSketcher indeholder rigtige produkter

Spar tid i sidste ende

Brug RoomSketcher-app’en i planlægningsfasen af dit projekt og spar tid og penge. Tegn dine projekter i RoomSketcher-appen for at få en interaktiv plantegning. Foretag let hurtige ændringer i projektet, baseret på kundens feedback. Spar frustrationer fra kunden, og spar tid i sidste ende med hurtige designgentagelser, når projektet skal frem og tilbage.

RoomSketcher Live 3D overflyvnings funktion

Bring dit projekt til live med øjeblikkelig 3D

Mange har svært ved at visualisere, hvordan noget vil se ud baseret på en 2D-tegning eller en 3D-computermodel.

RoomSketcher har forbløffende 3D-visualisering - tilgængelig med et klik på en knap. Der er ingen ventetid eller nedetid, så du kan øjeblikkeligt visualisere dine planer i interaktiv Live 3D og dele det med dine kunder.

2D-plantegning i sort og hvidt Tilføj mål for det samlede areal

Opret plantegninger med mål – færdiggør nemt dit projekt i din CAD-software

Med RoomSketcher får du plantegninger med mål. Disse plantegninger gør det nemt at færdiggøre din plantegning i din CAD-software.

Når du er landet på et endeligt design med din klient, eksporter en 2D plantegning komplet med alle de mål, du har brug for. Nu kan du færdiggøre plantegningen og lave byggeplaner med mere - klar til at sætte projektet i gang.


Yndlingsfunktioner for arkitekter

RoomSketcher-appen er spækket med professionelle funktioner udviklet specielt til arkitekter. Her er nogle af vores kunders favoritter:

Klar til at prøve RoomSketcher?