Gå til indholdet

Software til indretningsdesign - design din bolig online

Brugervenlig software til indretningsdesign, som du kan bruge til at planlægge og designe enkelte rum i dit hjem eller endda hele huset. Opret plantegninger, møblér og dekorer, og visualiser derefter i 3D.

Christian Moritz

RoomRoomSketcher er et brugervenligt værktøj til at skabe hurtige, visualiserbare plantegninger til ombygninger eller et nybyggeri fra bunden.

Christian Moritz

Husejer, Tyskland

Hvorfor indretningsdesignere mener, at RoomSketcher er den bedste software til at designe en bolig i


Sådan anvendes RoomSketchers software til indretningsdesign

Tegn 2D 3D-plantegninger

Trin 1: Opret et udkast til dit indretningsdesign

Den enkle træk og slip-grænseflade gør det nemt at tegne en grundplan. Integrerede måleværktøjer viser dig længden på væggene. Tilføj derefter vinduer, døre og trapper. Du kan selv tegne det (DIY) ELLER bestille en plantegning fra vores dygtige illustratorer – alt, hvad du behøver er en teknisk tegning eller skitse.

Interior design trends wellness derhjemme

Trin 2: Møblér og indret din plantegning

Tilføj gulv-, væg- og loftmaterialer. Find flere muligheder for forskellige overflader, match malingsfarver, eller lav dine egne. Derefter kan du møblere – vælg mellem tusindvis af mærkevarer og generiske produkter i vores store produktbibliotek. Opret og sammenlign forskellige farver, materialer og layouts. Tilføj tilbehør, og tilpas møbler for at personliggøre dit boligdesign.

RoomSketcher Live 3D gennemgang i hus i organisk stil

Trin 3: Visualiser dine designs i imponerende 3D

Med RoomSketcher er det nemt at se dit hjem i 3D. Se en forhåndsvisning af dine designs i 3D med snapshots, mens du arbejder. Gem og sammenlign dine favoritindstillinger. Generer fantastiske 3D-plantegninger i høj kvalitet, 3D-fotos og 360-visninger. Og se og del dine boligdesigns i Live 3D – alt sammen med et enkelt klik!

Hvorfor både fagfolk og begyndere vælger RoomSketcher


3D-plantegninger i høj kvalitet blå

Enkel software til indretningsdesign

Vi synes, at det skal være nemt og sjovt at lave indretningsdesign. Derfor har vi udviklet RoomSketcher App – en utrolig brugervenlig, intuitiv og omfattende software til indretningsdesign.

RoomSketcher er elsket af tusindvis af indretningsarkitekter, boligforbedringsspecialister og personlige brugere over hele verden og er den perfekte software til indretningsdesign, som er tilpasset dine behov.

RoomSketcher-app til PC Mac Tablet

Fyldt med effektive funktioner

RoomSketchers App er fyldt med masser af fantastiske funktioner , der imødekommer dine behov for indretningsdesign. Uanset om du vil lege med møbellayoutet, planlægge en ombygning af hjemmet, forhandle med en entreprenør, eller du leverer indretningsdesign til kunder, er RoomSketcher den bedste software til at designe et hjem.

Omfattende muligheder for møbler

Kom i gang med det samme

Alle funktionerne i RoomSketcher er nemme at bruge og forstå, så du kan komme i gang med det samme. Træk-og-slip-brugergrænsefladen gør det nemt at tegne vægge og tilføje vinduer, døre og møbler. Prøv nemt forskellige væg- og møbellayouter, skift farver og finish på vægge, lofter og gulve og se dem i 3D!


Ofte stillede spørgsmål (FAQ):


Indretningsdesignsoftwarens mest populære funktioner

RoomSketchers App er fyldt med professionelle funktioner udviklet specielt til indretningsdesignentusiaster.

Klar til at prøve RoomSketcher?