Gå til indholdet

Dit hjem i 3D - Planlæg og visualiser din bolig

RoomSketcher er den perfekte måde at se dit hjem i 3D på. Du kan oprette en plantegning på få minutter og eksperimentere med forskellige designs. Endelig kan du se dit hjem i 3D, den perfekte måde at visualisere dit design på.

Julia Jentzen og Ben Hietzig

Vi planlagde vores komplette ombygning og haveanlæg, baseret på vores meget detaljerede projekt i RoomSketcher (grundplan og 3D-billeder). RoomSketcher tjente som grundlag for os til at fremvise vores vision for vores bygherreteam, som derefter implementerede den nøjagtigt, som visualiseret i vores briefing.

Julia Jentzen & Ben Hietzig

Husejere, Cape Town

3D Billede planlægge dit hjem pergola

Visualiser dit hjem i 3D

Hos RoomSketcher mener vi, at alle skal kunne designe deres hjem efter deres unikke smag og stil, og at det skal være en sjov proces. Online 3D-visualisering er den perfekte ledsager til nemt og sjovt boligdesign.

RoomSketcher handler om at skabe plantegninger og boligdesign med lethed, og det er derfor, tusindvis af brugere over hele verden har valgt RoomSketcher, når de vil visualisere deres hjem i 3D. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig!

Tegn 2D 3D-plantegninger

Opret nemt visualiseringer i høj kvalitet

RoomSketcher gør det nemt at visualisere dit hjem i 3D. Du skal blot oprette din plantegning, eksperimentere med en række forskellige materialer og finish og indrette ved hjælp af vores store produktbibliotek. Med RoomSketcher kan du lave dine plantegninger i 2D og omdanne dem til 3D med et enkelt klik.

RoomSketcher leverer den perfekte indretningsdesignsoftware til både professionelle og private brugere, så de kan se deres hjem i 3D.

Hvorfor RoomSketcher er den bedste måde at se dit hjem i 3D på

Fyldt med professionelle funktioner til at skabe fantastiske 3D-billeder. Ingen tekniske tegnefærdigheder kræves.


Sådan planlægger og visualiserer du dit hjem i 3D

Følg disse tre enkle trin, og oplev dit hjem på en helt ny måde.

tegn dit hjem med roomsketcher-appen

Trin 1: Opret din plantegning

Enten kan du tegne plantegninger selv med vores brugervenlige designsoftware – bare tegn dine vægge og tilføj døre, vinduer og trapper. Eller bestil din plantegning hos os – det eneste, du skal bruge, er en teknisk tegning eller skitse. Der kræves ingen uddannelse eller teknisk erfaring, så du kan gå i gang med det samme.

indret din plantegning med træk og slip

Trin 2: Møblér og dekorer

Tilføj køkkenskabe, apparater, badearmaturer og møbler. Vælg mellem tusindvis af produkter. Bare træk og slip møbler og materialer ind i grundplanen til den rigtige placering. Tilføj tilbehør for at personliggøre dit design.

visualiser dit hjem i live 3d

Trin 3: Visualiser dit design i 3D

Når din plantegning er oprettet, kan du generere og udskrive din 2D- og 3D-plantegning i høj kvalitet, se dit hjem i Live 3D, og du kan endda generere fantastiske 3D-fotos og 360-visninger. Del dit projekt med familie og venner, kunder og entreprenører – det kunne ikke være nemmere!

Vil du have mere inspiration?

Start med at lave dit design med en skabelon fra vores plantegningsgalleri.

Klar til at prøve RoomSketcher?