Gå til indholdet

RoomSketcher til erhverv

Vi hjælper tusindvis af små, mellemstore og store virksomheder hver dag med at give liv til deres plantegninger og deres behov for indretningsdesign – og vi vil meget gerne hjælpe dig!

Top professionelle funktioner


RoomSketcher Brugerdefineret 2D-plantegning Branding

Brand dine plantegninger

Giv dine 2D og 3D Plantegninger et professionelt look ved at tilføje din virksomheds branding. Tilføj dit logo, inkorporer din virksomheds farver og opret et professionelt brevhoved til dine plantegninger.

Tegning af plantegninger på papir

Tegn efter en teknisk tegning

Har du en eksisterende plantegning? Importer den til brug som skabelon. Upload en teknisk tegning, skitse eller et billede, der skal tegnes efter. Opret dine 2D og 3D Plantegninger hurtigere!

RoomSketcher 2D-plantegning med samlet areal

Beregn det samlede areal

Lad vores Samlet areal-funktion gøre det hårde arbejde for dig! Beregn automatisk arealet af din plantegning på flere måder. Beregn samlet areal, bruttoareal, indvendige områder og meget mere!

Skandinavisk badeværelse

Fantastisk 3D-grafik

Planlæg og visualiser dine projekter – opret plantegningen, indret og dekorer, og visualiser derefter i 3D. Let at dele og præsentere ideer for kunder.

Bestil plantegninger fra teknisk tegning

Bestil plantegninger

Bestil færdige plantegninger med et fleksibelt ordresystem. Med RoomSketcher kan du vælge at bestille hos os eller tegne dine plantegninger selv. Du kan endda vælge en kombination for at komme hurtigt i gang - bestil en plantegning, åbn den i app’en og fortsæt selv med at designe.

Fantastisk kundeservice

Vores venlige kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig med at få succes. Bare kontakt os for at få hjælp til at komme i gang, oprette skabeloner til dine plantegninger, finde det bedste abonnement for din virksomhed og meget mere.

RoomSketcher Pro 3D Live plantegning karnapper

Se alle Pro-funktioner

Vores professionelle abonnementer er fyldt med de professionelle funktioner, du har brug for til at lave plantegninger og 3D-visualiseringer af boliger i høj kvalitet. Perfekt til professionelle inden for indretningsdesign, boligforbedring og ejendomshandel.

Klar til at prøve RoomSketcher?