RoomSketcher

Vi er boligfotografens ven

Brug mindre tid på plantegninger, og mere tid på at fotografere med RoomSketchers brugervenlige bestillingsløsning og app.

  • Øg dine indtægter med plantegninger i 2D og 3D
  • Tegn selv ved hjælp af app’en eller lad os tegne for dig
  • Spar tid, penge og frustrationer

” Jeg bruger RoomSketcher til alle mine 3D-illustrationer, og de står alene for næsten 30% af mine årlige indtægter som professionel boligfotograf. ”
Kay Myrstrand, boligfotograf

Professionelle plantegninger til boligfotografer

Bolig- og ejendomsfotografi er en konkurrencefyldt branche. Ud over billederne, er gode plantegninger en vigtig del af en boligs salgsmateriale. Skil dig ud fra dine konkurrenter og øg dine indtægter ved at tilbyde dine kunder plantegninger i 2D og 3D i høj kvalitet.

Lav en plantegning på blot få minutter på din PC, Mac eller tablet med hjælp af vores brugervenlige RoomSketcher App eller bestil plantegninger fra vores tegneservice. Alt, vi har brug for, er en tegning eller en skitse.

RoomSketcher 2D & 3D plantegninger

Arbejd, hvor du er

Lav plantegninger hurtigt og enkelt på farten ved hjælp af appen direkte via din iPad eller Android-tablet. Hvis du vil bruge vores tegneservice, kan du tegne din skitse på papir, tage et foto af det, og aflæg bestilling direkte fra din telefon eller tablet. Dine projekter bliver gemt i skyen og synkroniseres med alle dine enheder, så du kan arbejde med dine plantegninger, hvor end du er – online eller offline.

Enkel redigering

Rediger dine plantegninger hurtigt og enkelt. For at lave en ændring åbner du bare dit projekt på din computer eller tablet, laver ændringen og genskaber plantegningen med et tryk på en knap.

Høj kvalitet til tryk og web

RoomSketcher 2D- og 3D-plantegninger er i høj opløsning og egner sig lige så godt til tryk såvel som til webpublicering. Udskriv eller download som JPG, PNG eller PDF. Perfekt til hjemmesider, præsentationer, markedsføringsmateriale og sociale medier.
Kom i gang allerede i dag!

Detta får du med RoomSketcher:

Lær, hvordan du bestiller plantegninger på den lette måde

Book en demo med os for lære mere om, hvordan RoomSketchers brugervenlige løsninger kan spare dig for tid, penge og frustrationer.

” RoomSketcher er en fin virksomhed at samarbejde med, og vi anbefaler dem på det kraftigste. ”
Dean Perkins – salgschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER