RoomSketcher

Boligfotografi

Er du boligfotograf? Øg dine indtægter ved at inkludere plantegninger i 2D og 3D i høj kvalitet som i dine ydelser.

  • Øg dine indtægter med plantegninger i 2D og 3D
  • Lav og rediger plantegninger hurtigt og enkelt
  • Tegn selv ved hjælp af app’en eller lad os tegne for dig

” Jeg bruger RoomSketcher til alle mine 3D-illustrationer, og de står alene for næsten 30% af mine årlige indtægter som professionel boligfotograf. ”
Kay Myrstrand, boligfotograf

Professionelle plantegninger til boligfotografering

Bolig- og ejendomsfotografi er en konkurrencefyldt branche. Ud over billederne er gode plantegninger en vigtig del af en boligs salgsmateriale. Skil dig ud fra dine konkurrenter og øg dine indtægter ved at tilbyde dine kunder planløsninger i høj kvalitet.

Lav en plantegning på blot få minutter på din PC, Mac eller tablet med hjælp af vores brugervenlige RoomSketcher App eller bestil plantegninger fra vores tegneservice. Alt, vi har brug for, er en tegning eller en skitse.

Arbejd, hvor du er

Lav plantegninger hurtigt og enkelt på farten ved hjælp af appen direkte via din iPad eller Android-tablet. Hvis du vil bruge vores tegneservice, kan du tegne din skitse på papir, tage et foto af det, og aflæg bestilling direkte fra din telefon eller tablet. Dine projekter bliver gemt i skyen og synkroniseres med alle dine enheder, så du kan arbejde med dine plantegninger, hvor end du er – online eller offline.

Enkel redigering

Rediger dine plantegninger hurtigt og enkelt. For at lave en ændring åbner du bare dit projekt på din computer eller tablet, laver ændringen og genskaber plantegningen med et tryk på en knap.

RoomSketcher 2D & 3D plantegninger

Høj kvalitet til tryk og web

RoomSketcher 2D- og 3D-plantegninger er i høj opløsning og egner sig lige så godt til tryk såvel som til webpublicering. Udskriv eller download som JPG, PNG eller PDF. Perfekt til hjemmesider, præsentationer, markedsføringsmateriale og sociale medier.
Kom i gang allerede i dag!

Detta får du med RoomSketcher:

Arbejder du hos en ejendomsmægler?

Kontakt vores plantegningseksperter for at snakke om den bedste løsning for dig. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

” RoomSketcher er en fin virksomhed at samarbejde med, og vi anbefaler dem på det kraftigste. ”
Dean Perkins – salgschef for Marcus Anthony Estates, London

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Ressourser

Ejendom til salg

Interiør

Renovering

ROOMSKETCHER